До Харкова завітає гурт «Бумбокс» зі своєю програмою «Знову трійка»

10.04.2019 11:46 Суспільство
Концертна програма відомого українського колективу «Бумбокс» вже встигла прозвучати в Києві. Тепер настала черга жителів Харкова почути в живому виконанні пісні своїх улюблених музикантів.

Це буде перший концерт з програмою «Знову трійка» за межами столиці. Андрій Хливнюк – лідер музичного колективу – разом зі своєю командою, як то було в 2006 році – троє музикантів на сцені, подарують публіці свою творчість. До концертної програми увійдуть матеріали перших трьох альбомів гурту, це:

  • «Меломанія»;
  • «Family Бизнес»;
  • «III».

Як і раніше, глядачі в залі зможуть насолодитись неймовірною атмосферою, котру їм подарують артисти. Електричний програвач, гітара та той самий незабутній вокал, як це було декілька років тому, занурять публіку в світ прекрасних емоцій. Пісні з музикальних альбомів, у котрі були закохані мільйони українських слухачів, знову звучатимуть на сцені арт-заводу «Механіка» у Харкові.

Бажаючих наживо послухати свої улюблені пісні дуже багато, квитки розлітаються дуже швидко, тому поспішайте. Щоб зі своїми друзями насолодитись мегакрутою концертною програмою гурту «Бумбокс», заходьте на сайт одного з найкращих білетних операторів країни TicketsBox https://kharkiv.ticketsbox.com/. Тут ви зможете, не виходячи з дому та не відриваючись від роботи, в онлайн режимі купити квиток на концерт будь-якого виконавця.

«Бумбокс» у травні запалить серця публіки своїми легендарними хітами

Непевно, немає жодного українця, котрий би не чув хоча б одну з відомих пісень гурту: «Вахтерам», «Ким ми були», «Хоттабыч». Це справжні мегахіти, котрі запали в серця кожного. Настав час згадати ті роки, коли майже всюди було чутно композиції «Бумбокс», що заволоділи свідомістю мільйонів українців.

Програма «Знову трійка» – це щось більше, ніж просто концертна програма, це час спогадів та чудового настрою. Учасники гурту – вокаліст Андрій Хливнюк, котрий є автором текстів, гітарист Андрій Самойло «Муха», діджей Валентин Матіюк «Валік» подарують публіці приємні спогади попередніх солд-аутів. «Знову трійка» – це щасливі сльози фанатів колективу та їх щире бажання заспівати «на біс» «Бобика» та ще один раз згадати «Кем мы были».

Швидше заходьте на сайт одного з найкращих квиткових операторів https://kharkiv.ticketsbox.com/boombox та дізнавайтесь першими про всі концерти твого міста.