Двох прокурорів затримали на хабарі на Харківщині (ФОТО)

28.09.2015 07:05 Суспільство
Фото: censor.net.ua Фото: censor.net.ua
Затримані співробітники правоохоронних органів підозрюються в систематичному вимаганні від підприємців хабарів у розмірі 5 тисяч доларів

Прокурори і слідчі Генеральної інспекції Генеральної прокуратури спільно з працівниками СБУ затримали заступника прокурора Вовчанського району Харківської області та прокурора прокуратури Харківській області під час отримання хабара.

Як передає "Цензор.нет", про це повідомив заступник генерального прокурора України Віталій Касько, який брав участь у розробці та реалізації спецоперації в Харкові.

"Затримані співробітники правоохоронних органів підозрюються в систематичному вимаганні від підприємців хабарів у розмірі 5 тис.дол. За безперешкодне розмитнення кожного з контейнерів з товаром. За відмову погрожували кримінальними виробництвами. Обидва прокурора та їхню подільник були взяті" на гарячому "- під час отримання чергової хабара", - повідомив керівник спецоперації Віталій Опанасенко.

Один з прокурорів-здирників перед зустріччю з підприємцем, який повинен був передати гроші, здавав тести на загальні розумові здібності і претендував на заняття керівної посади в місцевій прокуратурі - повідомляє SQ

Проводиться досудове слідство у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта