Джек-пот у кілька мільйонів гривень зірвав у лотереї харківський пенсіонер

20.03.2015 11:10 Суспільство
У лотереї "Лото-Забава" 8 березня зірвали джек-пот розміром у 4890000 гривень.

Володарем багатомільйонного призу став гравець з Харкова на ім'я Михайло Павлович. Через тиждень, 15 березня, переможець приїхав до Києва в студію лотерейного оператора МСЛ, щоб у прямому ефірі розповісти історію свого виграшу.

Михайло Павлович - в минулому таксист і тренер з боксу. Зі слів переможця, купувати лотерейні квитки він почав ще в ті часи, коли в Харкові їх продавали з рук прямо в метро. З тих пір мільйонер регулярно грав у лотереї, купуючи по два, три, а іноді і по 10 лотерейних квитків.

"Я граю вже дуже давно. Зараз купую квитки "Лото-Забава", "Мегалот" та лотереї "Тип" і "Топ". Скажу чесно, я раніше ніколи не вигравав великі призи. Але я продовжував грати, так як поставив для себе мету - виграти джек-пот. Мої друзі не розуміли мого захоплення, думали, що виграють тільки підставні люди. Треба було бачити їх вираз обличчя, коли вони дізналися, що я тепер мільйонер! Постійно мені надзвонюють, запитують: невже це правда? По-моєму, я і сам остаточно повірив у те, що відбувається тільки тоді, коли приїхав на студію "Лото-Забава", - розповів мільйонер.

У Михайла Павловича троє дорослих дітей: Дмитро, Олексій і дочка Марина. Зі слів переможця, саме заради дітей він і почав грати в лотереї.

"Я завжди мріяв купити своїм дітям по квартирі. Моя дочка вже давно живе зі мною. А Діма і Льоша знімають кімнату, яка відбирає у них купу грошей. Тепер у мене буде можливість забезпечити своїх дітей хай і невеликими, але все ж власними квартирами. Без лотереї здійснити мою мрію було б неможливо", - уточнив мільйонер.

Михайло Павлович став 223-м мільйонером в історії "Лото-Забава". За 15 років її існування лотерейним переможцям було виплачено понад 4 мільярди гривень.

Автор: Администратор сайта