Фельдман Екопарк готується до Балу хризантем

24.09.2019 10:30 Суспільство
Фото: feldman-ecopark.com Фото: feldman-ecopark.com
Головна подія осені стартує 5 жовтня й триватиме цілий місяць. Організатори обіцяють знову приємно здивувати гостей щорічного осіннього шоу та поставити черговий рекорд.

Бал хризантем у Фельдман Екопарк стартує в перші вихідні жовтня та за традицією буде приурочений до Дня вчителя. Харків'яни і гості з усієї України, а також із зарубіжних країн уже увосьме зможуть стати учасниками довгоочікуваної квіткової феєрії. У цьому році на них чекає ще більше прекрасних живих хризантем найвишуканіших форм і забарвлень, нові флористичні композиції та інші фантастичні арт-об'єкти. Нинішній Бал хризантем обіцяє побити попередні власні рекорди та, за словами майстрів, які вже приступили до його підготовки, якщо погодні умови дозволять, триватиме до кінця жовтня.

«Постараємося, щоб гості нашого Балу не залишилися розчарованими. «Королев осені» буде більше на кілька тисяч, з'являться нові цікаві сорти хризантем, сюрпризом стануть сюжетні композиції і скульптури з квітів, що раніше у нас не створювалися. Однак деталі розкривати поки рано — на все свій час», — тримає інтригу головний озеленювач Фельдман Екопарк Микола Дворецький.

Як відзначили організатори Балу хризантем, його відкриття традиційно має перетворитися на яскравий святковий марафон: для дорослих і дітей запланована велика розважальна програма, в якій будуть задіяні всі локації та активності Фельдман Екопарк.

Нагадаємо, що Бал хризантем у Фельдман Екопарк — найбільший в Україні флористичний фестиваль, що проходить під патронатом Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана» щоосені з 2012 року. Минулого року помилуватися 40 тис. хризантем 25 видів приїхали близько 600 тисяч гостей. Бал хризантем у Фельдман Екопарк традиційно триває до настання холодів, а відвідати його можна абсолютно безкоштовно.

Читайте також: У Харківській області прогнозують заморозки