Фельдман обіцяє привести ізраїльський бізнес до Харкова

23.12.2015 09:53 Суспільство
Підписання угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем, про що домовилися лідери обох країн, позитивно вплине на інвестиційний та бізнес-клімат Харківщини.

Про це заявив народний депутат України Олександр Фельдман, який супроводжує Президента України Петра Порошенка в робочій поїздці до Ізраїлю 22-23 грудня.

«Зона вільної торгівлі з Ізраїлем відкриває додаткові можливості для Харкова. В умовах санкційної політики Росії Харків, як прикордонне місто, потерпає в першу чергу економічно. Відкриття додаткових можливостей у вигляді співпраці з ізраїльським бізнесом компенсує втрати, яких зазнає місцева економіка сьогодні», - відзначив депутат.

«Харків та Харківщина – особливий регіон з багатосегментною економікою. Для нашого краю цікавою буде співпраця з Ізраїлем як в торговій, аграрній, будівельній, транспортій сферах, так і у сфері високих технологій», - відзначає Фельдман.

За його словами, головна мета поїздки української делегації та його особисто – залучити ізраїльські інвестиції та привести ізраїльський бізнес в Україну та в Харків зокрема.

«Про перспективи економічної співпраці між країнами йшла мова під час вечері з президентом Ізраїлю вчора, на якій були присутні представники місцевого бізнесу та чиновники. Ця тема обговорювалася і сьогодні під час сніданку з представниками ізраїльського бізнесу», - розповів депутат.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Фельдман член депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Ізраїль в Верховній Раді ІV –VІІІ скликань.

Автор: Администратор сайта