Фельдман відкрив безкоштовний оздоровчий дитячий табір

22.07.2019 12:29 Суспільство
Фото: feldman-ecopark.com Фото: feldman-ecopark.com
У Харкові в Соціально-гуманітарному мультикомплексі «Фельдман Екопарк» відкритий найбільший і єдиний абсолютно безкоштовний дитячий оздоровчо-освітній табір в Україні.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook засновник Соціально-гуманітарного мультикомплексу, народний депутат України Олександр Фельдман:

«Дорогі друзі, як і обіцяв: сьогодні в Фельдман Екопарк стартує безкоштовний дитячий літній оздоровчий табір. Як ви знаєте, через передвиборчі перегони почати приймати дітей раніше ми не могли: інакше б це сприйнялося б як підкуп виборців. Сьогодні з самого ранку, не зважаючи на безсонну ніч і підрахунок голосів, що триває, ми вже відправили на відпочинок у мультикомплекс перші групи. Загалом близько 250 дітей. На них чекає веселе і пізнавальне проведення часу. Наша команда — співробітники благодійного фонду і екопарку, педагоги і вожаті, екскурсоводи і аніматори зроблять все, щоб враження про літній табір були яскравими, а спогади незабутніми! Велике спасибі батькам, які довіряють нам своїх дітей!», — написав нардеп.

За даними прес-служби, це п'ятий сезон дитячого табору. Уже традиційно все фінансове і організаційне навантаження взяв на себе Міжнародний благодійний фонд «Фонд Олександра Фельдмана», і для сімей відпочиваючих вся культурно-розважальна програма, щоденне харчування і трансфер не коштуватимуть ні копійки. Шестиденна зміна в дитячому таборі — це справжній калейдоскоп ігор, розвиваючих занять, майстер-класів від професіоналів з Міста майстрів, екскурсій по екопарках, походів, спортивних орієнтувань і, звичайно ж, знайомство з його мешканцями, прогулянки мальовничими околицями. З собою відпочиваючі заберуть незабутні спогади про відвідування Кінного комплексу, Поні-ферми, ферми «Добрий ослик» та Клубу юних кінологів. Як і в минулому, в цьому сезоні спеціальна програма була підготовлена для змін дітей з особливими потребами.

Як зазначили в прес-службі, в цьому році набір до табору викликав величезний ажіотаж і всі групи вже сформовані.

Нагадаємо, що Літній дитячий оздоровчо-освітній табір Фельдман Екопарк вперше був відкритий у 2015 році. Минулого літа тут безкоштовно відпочили понад десять тисяч дітей з Харкова та Харківської області.

Читайте також: Олександр Фельдман перемагає на виборах на 174-му окрузі в Харкові — екзит-пол