Фельдман задоволений тим, що при перейменуванні вулиць не використали імен «сумнівних героїв»

20.11.2015 15:23 Суспільство
Народний депутат України, співголова політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман висловив сподівання, що неконфліктність нових назв вулиць внесе частинку спокою і в настрої жителів міста.

«Я дуже радий, що серед нових назв вулиць немає імен «сумнівних героїв», адже харків'янам є ким пишатися, як у минулому, так і в сьогоденні», - зазначив народний депутат.
 
Також Олександр Фельдман висловив задоволення тим, що було враховано думку фракції «Наш край». «У такій ситуації у міста є шанс повернутися до стабільності і взаєморозуміння», - зазначив політик.
 
Народний депутат підтримав рішення про перенесення термінів перейменування районів міста. «Дуже добре, що влада пішла назустріч городянам, і тепер у харків'ян є ще три місяці, щоб висловити свою думку з питання перейменування районів міста», - сказав народний депутат.
 
Відзначимо, що раніше Олександр Фельдман пропонував встановити на місці знесеного на пл. Свободи пам'ятника Леніну Фонтан дружби. Народний депутат акцентував, що символ на головній площі повинен об'єднувати людей.
 
Нагадаємо, що сьогодні Харківська міська рада прийняла рішення про перейменування вулиць на виконання закону про декомунізацію. За це проголосувало 83 депутати, 1 утримався. Перейменовано 173 вулиці, одна станція метро, 4 парки та сквери.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта