Генпрокурор нагадав харківським слідчим про нерозкрите резонансне вбивство

22.07.2017 08:00 Суспільство
Фото Юлії Шматченко Фото Юлії Шматченко
В Дніпрі 21 липня відбулася виїзна нарада прокурорів, під час якої Юрій Луценко вказав підлеглим на помилки, які ті допустили в своїй роботі.

За результатами минулої аналогічної наради у Житомирі, до Ради прокурорів України надіслано сім матеріалів щодо звільнення з адміністративних посад двох заступників прокурорів областей та п’яти прокурорів місцевих прокуратур.

У Дніпрі Генпрокурор не тільки «роздавав на горіхи», але й відмічав позитивні напрацювання підлеглих. Висловив подяку  слідчим підрозділам прокуратур Харківської та Дніпропетровської областей.

- Із усіх регіональних прокуратур саме Харківська і Дніпропетровська найбільше скерували до суду обвинувальних актів щодо кримінальної корупції: Дніпро - 75, Харківська - 87. Харківська область взагалі посідає перше місце в державі, Дніпропетровська – друге місце, - підкреслив Генеральний прокурор.

У дитини виявили небезпечне захворювання після побутової травми

Але в той же час очільник ГПУ нагадав харківським підлеглим про досі нерозкриті резонансні справи, серед яких вбивство сім’ї харківського судді.  Нагадаємо, обезголовлені тіла судді Фрунзенського райсуду Харкова Володимира Трофимова, його дружини, сина і цивільної дружини сина було знайдено 15 грудня 2012 року у квартирі судді.

- Розслідування вбивства сім'ї судді Трофимова триває. Робота проведена колосальна - це десятки томів справи. Уже виключений ряд версій. Наприклад, у слідчих вже немає підстав вважати, що суддю вбили через його професійну діяльність, - зазначила після наради кореспонденту «СК» прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта