Гороскоп на лютий 2023: що віщують зірки всім знакам зодіаку

31.01.2023 17:51 Суспільство
Фото: facedobra.com Фото: facedobra.com
Останній зимовий місяць обіцяє бути цікавим та багатим на події. Якими вони для вас будуть – залежить від уміння приймати блискавичні рішення. Саме це стане вельми значущим у багатьох життєвих сферах.

Кому доведеться "пахати", кого чекають зміни в житті, а хто зможе найти свою другу половинку – пише  "Слобідський край".

Овен
Для вас це час великої праці. Але ваша наполегливість та відповідальність не залишаться поза увагою. Не зазнавайтесь і не переоцінюйте себе. Не приймайте імпульсивних рішень. Середина лютого – зручний період для відкриття власної справи, здійснення великих покупок та вкладення інвестицій. Самотнім Овнам  лютий віщує безліч цікавих знайомств, які в майбутньому можуть перерости в романтичні стосунки.

Телець
Для вас цього місяця відкрито безліч дверей. Це стосується як роботи, так і любовних стосунків. Але ви повинні визначитися, чого ви хочете – свободи чи все ж таки справжнього кохання.  Лютий – місяць значних змін: можлива  зміна місця проживання чи роботи. Не будьте занадто марнотратними – це може закінчитися  фінансовими проблемами. 

Близнюки
На вас чекає доволі  метушливий місяць.  Багато залежатиме від прийнятих рішень, тому будьте розважливими та уважними. Не дозволяйте нікому вирішувати за вас –  ви самі коваль своєї долі. Не завадить підтримка рідних – не бійтеся просити, якщо потрібно.  У лютому доведеться багато працювати, але це запорука стабільності на весь рік. Вам можуть  запропонувати нові  проєкти, від яких не варто відмовлятися навіть через свою зайнятість. 

Рак
На початку лютого варто відпочити – адже  січень був важким. Займіться переоцінкою цінностей та подумайте про правильність розставлених пріоритетів. У другій половині місяця можуть надійти цікаві пропозиції стосовно роботи. Якщо є сумніви щодо прийнятих рішень – порадьтеся з тими, кому довіряєте. А от в особистому житті можливі значні зміни  – і на краще. 

Лев
Дуже слушний місяць для того, щоб круто змінити життя. Настав час викинути все непотрібне, і це стосується не лише речей. Ближче до другої половини місяця надійдуть нові пропозиції щодо роботи, але не беріться за те, що вам не під силу. На жаль, особисте життя Львів приречене на випробування. Можливі часті сварки та конфлікти, вирішити які належить спільно з партнером. 

Діва
Якщо ви готові працювати заради свого майбутнього, то будьте готовими – місяць видасться складним і мінливим. Вас можуть зрадити люди, від яких неможливо було цього очікувати. Деяким планам не судилося втілитись у життя, що стане сильним ударом по кар’єрі та майбутньому благополуччю. Якщо зможете впоратися з усіма неприємностями, то друга половина місяця віддячить вам за стійкість. З’являться гідні перспективи роботи. 

Терези
Лютий відкриє нові  перспективи. Якщо діятимете розмірено і розважливо, то велика ймовірність успіху. Не приймайте поспішних рішень, краще відкладіть серйозні угоди та покупки – великий ризик бути ошуканими.  Наприкінці місяця займіться фінансами та плануванням бюджету. Навчіться відпочивати від роботи, бо може настати передчасне вигоряння.

Скорпіон
Зірки обіцяють  спокійний місяць. У другій половині місяця може надійти дуже приваблива пропозиція по роботі, проте не варто хапатися за все відразу, оскільки в гонитві за грошима ви ризикуєте здоров’ям. Будьте уважні до того, що ви кажете:  інформація може бути використана проти вас. Самотні Скорпіони матимуть нові знайомства, але їм не судитиметься перерости в щось більше.

Стрілець
Цей місяць вимагатиме від вас  наполегливості, твердості і навіть агресії. Можливі конфлікти з близькими людьми, які мають залагодитися самі по собі.  У лютому ви ризикуєте  потрапити в любовну колотнечу, але вона матиме щасливий фінал. Це допоможе зміцнити сімейні стосунки та підготує до створення нових зв’язків Стрільців-одинаків. 

Козеріг
Сфокусуйтеся на матеріальних благах. Ідеї, які ви не ризикнули втілити в життя раніше, тепер можуть  стати вдалими у фінансовому плані. Зверніть увагу на взаємини з близькими та друзями. Конфлікти, що виникають, не слід затягувати, оскільки це може вилитися в щось серйозніше. Слід навчитися вибачатися та визнавати свою неправоту. У коханні Козерогам дуже пощастить, придивіться, чи, може, той, хто вам потрібен, поряд з вами?

Водолій
Місяць може стати плідним щодо внутрішніх змін. Якщо початок місяця буде нудним та апатичним, то ближче до його середини значно підвищиться рівень працездатності. Завдяки своїй комунікабельності ви зможете налагодити потрібні зв’язки, які надалі допоможуть втілити ваші ідеї. Утримайтеся від великих вкладень та азартних ігор. Самотнім Водоліям астрологи рекомендують зізнатися в палких почуттях об’єкту своїх симпатій.

Риби
Чудовий час для реалізації задуманих планів та ідей. Ви значно досягнете успіху в роботі, однак не забувайте відпочивати та відволікатися від рутини. Перегляньте коло свого спілкування, можливо, серед ваших знайомих є ті, хто бажає вам насолити. Для того щоб налагодити стосунки з коханими, слід більше часу проводити разом. 

Кому коли пощастить у лютні 2023

    1–4 лютого удача буде на боці Раків, Стрільців, Скорпіонів та Риб.
    5–7 лютого справи підуть угору у Водоліїв, Дів та Тельців.
    9–12 лютого плідні для Терезів, Козерогів та Львів.
    13–15 лютого принесуть успіх Овнам, Стрільцям та Дівам.
    16–19 лютого сприятливі дати для Риб, Львів та Водоліїв.
    20–24 лютого відмінно підійдуть для будь-яких звершень Ракам, Скорпіонам та власникам знаку Терези.
    25–28 лютого увінчаються успіхом усі починання в Дів, Тельців та Львів.

Читайте також про те, що принесе новий 2023 рік Україні.