Гороскоп на тиждень 13–19 травня для всіх знаків зодіаку

10.05.2024 17:20 Суспільство
Колаж: "Слобідський край" Колаж: "Слобідський край"

Водоліїв чекає багато роботи, в Овнів приплив нових можливостей, а Скорпіони можуть розраховувати на підтримку впливових осіб. 

ОВЕН 
Вiдчуття свята, удача в справах серцевих, приплив нових можливостей дозволять легко впоратися з будь-якими ускладненнями. Слушний час для оформлення нових союзiв i договорiв. На якiсь поступки доведеться пiти, але в результатi ви вiд цього тiльки виграєте. Друга половина тижня сприятлива для поїздок i активного спiлкування. Якщо вiдчуваєте, що в якихось справах з’явилися перешкоди, наберiться терпiння.
Сприятливi днi – 14, 16; несприятливi – 18.

ТЕЛЕЦЬ 
У понедiлок щось може вас сильно стурбувати, але не поспiшайте активно впливати на хiд подiй. З вiвторка ви вiдчуєте себе упевненiше, а обставини будуть сприятливiшi для реалiзацiї планiв i бажань. Зовнiшня активнiсть може вiдiйти на другий план, i бiльше часу вам захочеться придiлити домашнiм справам i сiмейним стосункам. Тiльки поки що не робiть особливо великих придбань. Вихiднi постарайтеся провести на природi.
Сприятливi днi – 15; несприятливi – 18.

БЛИЗНЮКИ 
Незважаючи на затримки в справах i фiнансовi ускладнення, становище ваше з кожним днем вирiвнюється. Джерелом пiдтримки i допомоги будуть вашi рiднi та близькi. Це слушний час для змiцнення стосункiв i обговорення спiльних планiв. «Свiт на двох», спiльнi поїздки, вiдпочинок – усе це сприятиме зближенню. Перекладiть частину своїх обов’язкiв на колег i набирайтеся сил перед новим витком активностi.
Сприятливi днi – 13, 16; несприятливi – 19.

РАК 
На вас чекає багато зустрiчей, частина з яких можуть здатися випадковими, але нагадають вам про минулi подiї. Добре в такий час вирiшувати питання, якi вiдкладалися на довгий термiн. Важлива розмова може вiдбутися у вiвторок. Не йдiть цього дня вiд проблем, проявляйте iнiцiативу – можете розраховувати на взаєморозумiння. Кращим днем тижня може стати недiля. Плануйте домашнi свята, пiкнiки на природi. Смiливо беріться за нові справи.
Сприятливi днi – 15, 16; несприятливi – 13.

ЛЕВ 
Попереду у вас насичений перiод, а поки набирайтеся сил, вiдпочивайте i доводьте до завершення нагальнi справи. Може виникнути iнтрига в особистих стосунках. У вiвторок складеться вiдповiдна атмосфера для вiдвертої розмови з коханою людиною. Дiловi питання теж можуть одержати новий виток розвитку. Тiльки не поспiшаєте оформляти договори i союзи. В недiлю будьте ближче до природи, придiлiть час своїй зовнiшностi i здоров’ю.
Сприятливi днi – 14, 15; несприятливi – 17.

ДIВА 
Цього тижня ви одержите iнформацiю, яка може змiнити вашi плани або примусить про щось серйозно замислитися. Особливо будьте уважними до тем, якi вже виникали у минулому, але з якоїсь причини не одержали розвитку. Якщо буде потрiбна допомога, можна звертатися до друзiв. Вони ж стануть джерелом нових iдей або примусять вас пригадати про «справи давно минулих днiв». Пiдберiть для себе хорошу компанiю на недiлю.
Сприятливi днi – 19; несприятливих немає.

ТЕРЕЗИ 
Понедiлок буде не кращим днем для реалiзацiї важливих планiв. I краще не вступати в суперечки i дискусiї з партнерами. З вiвторка ви утвердитеся в своїх позицiях, та й обстановка в оточеннi стане комфортнiшою. Друга половина тижня сприятлива для дальнiх поїздок або вiдновлення стосунків з тими, хто вiд вас далеко. Насолоджуйтеся цiлiснiстю моменту i обмежте коло спiлкування у вихiднi.
Сприятливi днi – 14, 16; несприятливi – 17.

СКОРПIОН 
Це iдеальний час, щоб довести до кiнця якусь тему або окремий її етап. З вiвторка можете розраховувати на пiдтримку зацiкавлених осiб. У першу половину тижня займiться вирiшенням матерiальних питань i полiпшеннями у своєму житловому просторi. У вiдносинах з партнерами доведеться йти на компромiс. Вихiднi принесуть багато нових хвилюючих, але приємних вражень i новин.
Сприятливi днi – 16; несприятливi – 19.

СТРIЛЕЦЬ 
Цей тиждень принесе змiни на ниві почуттiв, але вашу увагу буде зосереджено не тiльки на особистих справах. Жвавi пошуки нових напрямiв дiяльностi увiнчаються успiхом, якщо ви подiлитеся планами з партнерами. Наймовірніше, це буде попереднє обговорення, розраховане на перспективу. Через кiлька мiсяцiв ця тема одержить ширший розвиток. Будьте уважними у суботу, не ризикуйте i не поспiшайте нiчого мiняти. В недiлю присвятiть вiльний час тим, кого ви любите.
Сприятливi днi – 13; несприятливi – 14.

КОЗЕРIГ 
Найбiльш важливi заходи плануйте на першу половину тижня. Ви можете повернутися до проєктiв, якi давно чекали вашої уваги. Але зважте на те, що партнерство зараз набуває особливого значення, i розвивати спiвпрацю необхiдно на взаємовигiдних умовах. Якщо якась тема вас сильно хвилює, у вiвторок спробуйте викликати партнера на вiдверту розмову. Недiля – найкращий день для покупок, домашнiх робiт i вiдпочинку на самотi.
Сприятливi днi – 15; несприятливi – 13.

ВОДОЛIЙ
На вас чекає багато роботи. Але намагайтесь урегулювати своє навантаження i не спокушайтеся новими пропозицiями. Незабаром ваше життя стане ще iнтенсивнiшим. Із середи вдалий час сiсти на фруктову дiєту i вiдновити спортивнi тренування. Не призначайте любовних зустрiчей на суботу. Недiля поверне вiдчуття внутрiшньої гармонiї, якщо ви проведете цей день без зайвої суєти.
Сприятливi днi – 14; несприятливi – 15.

РИБИ 
Не тiльки вiдчуття, але й слова набувають особливого значення. У вiвторок проявiть iнiцiативу, якщо вам потрiбна визначенiсть, i поговорiть з партнером про вашi спiльнi перспективи. Якщо у вас є дiти, то зараз вони можуть потребувати тiснiшого контакту з вами. Прислухайтеся до голосу своєї iнтуїцiї в суботу, якщо вiдчуєте напругу або тривогу. Вiдпочиньте, а в недiлю на вас вже чекатимуть приємнiшi новини.
Сприятливi днi – 15; несприятливих немає.

Автор: Ірина Мнішек