Гороскоп на тиждень 5–11 червня для всіх знаків зодіаку

02.06.2023 18:20 Суспільство
Фото: Слобідський край Фото: Слобідський край

Терезам зірки обіцяють всілякий успіх, Козерогам – зміни, а Водоліям – прислухатися до порад близького друга.

ОВЕН 
Початi на цьому тижнi справи можуть розвалитися без вашої в тому провини. Вiдпочиньте i вiдновiть сили, якщо є можливiсть. У середу новi знайомства можуть отримати неприємне продовження, отже, обмежте контакти. В п’ятницю ви зможете досягти прихильностi долi, але у вiдповiдь вам потрібно набратися рiшучостi для серйозного кроку. Субота може бути пов’язана зі  здобуттям нових знань.
Сприятливi днi – 8, 10; несприятливий – 6.

ТЕЛЕЦЬ 
Бiльше цiкавтеся проблемами своїх колег i пiдлеглих – тодi вашi зусилля не пропадуть дарма. Вiд ситуацiї, що склалася, ви, згiдно з прогнозом зiрок, тiльки виграєте. Не треба винити себе в тому, що змiнилися вiдносини з деякими колегами, адже вашим успiхам тепер можна тiльки позаздрити... Настає хороший час для тих, кому необхiдно перейти на нову роботу.
Сприятливi днi – 6, 8; несприятливий – 11.

БЛИЗНЮКИ 
Цього тижня вам необхiдно твердо встати на ноги i почати масштабний наступ практично у всiх життєвих сферах. У четвер вас порадують новини. У суботу зiрки передбачають вам тотальну зайнятiсть – ви самi не залишите собi нi хвилини вiльного часу, укладаючи плани i ставлячи перед собою новi цiлi. А ось недiлю краще цiлком присвятити повноцiнному вiдпочинку.
Сприятливi днi – 7, 10; несприятливий – 8.

РАК 
Цього тижня можна порадiти вашим кар’єрним успiхам. Понедiлок вдалий для поїздок i подорожей, вiдряджень i переїздiв. Цього дня вам знадобляться такi якостi, як терплячiсть, стриманiсть i розсудливiсть. У вiвторок імовiрне надходження нової iнформацiї, яка зацiкавить вас. Друга половина тижня буде спокiйнiшою i гармонiчнiшою.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 6.

ЛЕВ 
Цього тижня не слiд робити зайвих рухiв. Побережiть здоров’я, але не розслабляйтеся зовсiм. У середу не дивуйтеся думкам фiлософського характеру – цей день заохочує до роздумiв i духовного зростання. В п’ятницю можливе тертя у вiдносинах з дiловими партнерами не з вашої вини. Дочекайтеся, поки пристрастi заспокояться, i захопiть iнiцiативу в свої руки.
Сприятливi днi – 7, 11; несприятливий – 8.

ДIВА
 У понедiлок вам може здатися, що ви з усiм впораєтеся, але результати дня, ймовiрно, розчарують вас. Тиждень сприятливий для дiлових поїздок зустрiчей i подорожей. У четвер вам просто необхiдно прислухатися до голосу своєї iнтуїцiї – вона пiдкаже вам, як правильно зробити вибiр. У суботу варто не тiльки планувати, але й починати реалiзовувати задумане.
Сприятливий день – 8; несприятливий – 7.

ТЕРЕЗИ 
Цього тижня успiх супроводжуватиме вас. Можливе просування по службi – за умови, що ви проявите мудрiсть i дипломатичнiсть. У понедiлок прагнiть уникати конфлiктної ситуацiї. У вiвторок краще не траплятися на очi начальству, а важливу розмову бажано запланувати на четвер. У п’ятницю не варто ризикувати – бережiть здоров’я, спробуйте дотримуватися обережностi.
Сприятливi днi – 5, 6; несприятливий – 8.

СКОРПIОН 
Цього тижня вас може долати прiрва iдей i проектiв, проте бiльшiсть з них, ймовiрно, виявиться нежиттєздатними i вiдiрваними вiд реальностi. У четвер у вас може з’явитися бажання почати все спочатку. П’ятниця може вас порадувати несподiваними прибутками або знахiдками. У суботу з’явиться можливiсть застосувати теоретичнi знання на практиці – i результати вельми порадують вас.
Сприятливi днi – 5, 7; несприятливий – 9.

СТРIЛЕЦЬ 
Цього тижня з’явиться реальна можливiсть для корекцiї своєї долi, внесення в неї чогось нового, незвичайного. Високий творчий потенцiал, але чи є час його реалiзувати? Намагайтеся не зв’язувати себе нiякими обiцянками – будьте обережнiшi, щоб уникнути непорозумiнь. Якщо ви збираєтеся у вiдпустку, то її добре провести в комфортному для вас мiсцi.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 6.

КОЗЕРIГ 
За всiма ознаками, ви на порозi великих змiн. Наступає складний i вiдповiдальний тиждень.  У четвер багато чого може дратувати i виводити із себе, i упоратися з емоцiями буде непросто. Подбайте, щоб вiд прояву почуттiв не постраждали оточуючi. В п’ятницю краще узяти iнiцiативу в свої руки, швидко приймати рiшення i доводити почате до кiнця.
Сприятливий день – 9; несприятливий – 8.

ВОДОЛIЙ 
Цього тижня ваша активнiсть буде близькою до критичної. Порада, отримана вiд близького друга, допоможе знайти вихiд зi складної ситуацiї. В середу ваш успiх залежатиме вiд зацiкавленостi в результатi i готовностi проявити iнiцiативу. У четвер ви блискуче справитеся з тягарем назрiлих проблем. П’ятниця може принести несподiвану свободу дiй, про яку доведеться пошкодувати, – тримайте себе в руках.
Сприятливий день – 11; несприятливий – 8.

РИБИ 
Цього тижня варто зайнятися своєю зовнiшнiстю – це хороший час для оновлення iмiджу. У понедiлок натиск i енергiя можуть дати гiдний результат. У вiвторок, радiючи успiшним дiям, ви можете прийняти недостатньо продумане рiшення. Деяка пiдозрiлiсть i недовiрливiсть у середу буде цiлком доречною, оскiльки вашi таємнi недоброзичливцi можуть  планувати щось проти вас.
Сприятливий день – 10; несприятливих немає.