Гороскоп на тиждень 7–13 серпня для всіх знаків зодіаку

04.08.2023 17:20 Суспільство
Фото: Слобідський край Фото: Слобідський край

Тельцям зірки обіцяють удачу, Левам – вдалі контракти, а Дівам – сюрпризи та подарунки.

 ОВЕН

Вірогідні промахи, прорахунки. Багато Овнів, що мають запасні варіанти як у діловому, так і в особистому житті, опиняться у скрутному становищі вибору. Бажання досягти успіху одночасно в багатьох напрямах призведе до невдач. Необдумані обіцянки ускладнять становище Овнів.

Сприятливі дні: 11; несприятливі: 8.

 ТЕЛЕЦЬ

Зірки настільки сприяють Тельцям, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. Надійною підтримкою будуть нові цікаві ідеї співробітників, схвалення впливових людей. Ділова активність і старанність у роботі повинні принести очікувані результати. Цього тижня Тельцям доведеться зробити вибір між приємним і необхідним. Вірогідна незапланована подорож.

Сприятливі дні: 10, 11; несприятливі: 7.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий тиждень для звернення до начальства з діловими пропозиціями. Вірогідні поява нової роботи, вивчення нових форм звичної діяльності. Проте не виключено, що дехто може розцінити ділову активність Близнюків як самовпевненість і кар’єризм.

Сприятливі дні: 11; несприятливі: 9.

 РАК

Цей тиждень сприятливий для творчих і дружніх зустрічей, вивчення ремесел, отримання інформації. Особливо сприятливі комплексне лікування, акупунктура, всі види масажу. У результаті подій цього тижня Раки можуть відчути незвичайну легкість. Для молоді сприятливі зустрічі, знайомства, заручини.

Сприятливі дні: 7, 8; несприятливі: 10.

 ЛЕВ

Тиждень сприятливий для укладення контрактів і договорів, оформлення паперів і фінансових операцій, для укладення шлюбу, зачаття. Можливо, в кінці тижня ви зумієте вирішити проблеми в особистому житті й забезпечите собі надійний тил. Ті Леви, хто обдумує новий діловий проєкт або якусь угоду, мають заручитися підтримкою з боку впливових осіб.

Сприятливі дні: 12; несприятливі: 7.

 ДIВА

Можливе отримання прибутку за сприяння друзів і родичів. Чекайте приємних сюрпризів і подарунків. Вдалий час для покупок, змін в особистому житті. Дівам загрожують непорозуміння через необґрунтовані звинувачення або критичні зауваження. Їхній терпець може урватися. У багатьох Дів складеться думка, що скромність заважає їм зайняти те місце, яке вони заслуговують.

Сприятливі дні: 9, 10; несприятливі: 11.

 ТЕРЕЗИ

Тиждень сприятливий для активного відпочинку, фізичних вправ або роботи на відкритому повітрі. Суперечність вашої натури може негативно позначитися на відносинах з оточуючими. Тиждень характеризується конфліктами. У сфері особистого життя панують украй суперечливі тенденції.

Сприятливі дні: 13; несприятливі: 8.

 СКОРПIОН

Особисте життя Скорпіонів може бути наповнене приємними сюрпризами і несподіваними вістями. У нестабільних пар можливі сварки і конфлікти. Міцні сім’ї переживатимуть реорганізацію своїх відносин і побутових умов. Багато хто зав’яже цікаві знайомства.

Сприятливі дні: 11; несприятливі: 9.

 СТРIЛЕЦЬ

Будь-яка справа зажадає особливої обережності. З увагою віднесіться до комерційних угод: велика можливість випадкової невдачі, внаслідок якої ви зазнаєте втрат. Швидше за все сексуальні контакти і любовні стосунки не принесуть Стрільцям радість. Не виключено, що інтереси дітей або близьких родичів зажадають від вас підвищеної уваги й особистої участі.

Сприятливі дні: 8; несприятливі: 12.

КОЗЕРIГ

Інтенсивні контакти забезпечені багатьом Козерогам, надто немолодим. До їхньої думки прислухатимуться. З другої половини тижня корисні спілкування в колективі, групові заняття, спільна робота або відпочинок серед однодумців. Духовно розвинені люди отримають підтвердження правильності обраного шляху.

Сприятливі дні: 10, 11; несприятливі: 9.

ВОДОЛIЙ

Можливо, що Водолії потраплять у залежність від недобросовісних людей. Друга половина тижня невдала для великих покупок і придбань. У немолодих Водоліїв вірогідне зниження ділової активності. У першій половині тижня вірогідні дрібні неприємності, а в другій половині Водоліям доведеться докладати більше зусиль, щоб досягти взаєморозуміння і гармонії у відносинах.

Сприятливі дні: 7, 11; несприятливі: 8.

 РИБИ

Тиждень характеризується веселістю, радістю. Ймовірне досягнення великого успіху в організації свят і масових заходів. Риби виявлять себе як натхненники, генератори творчих ідей, невтомні трудівники. Час розпочати активні дії.

Сприятливі дні: 13; несприятливі: 9.