Готують страви та прибирають в оселі: чим займаються харківські дошкільнята під час карантину – ФОТО

31.03.2020 18:58 COVID-19
Фото: facebook.com/holodnogirskiy Фото: facebook.com/holodnogirskiy
Дивіться, які в Харкові дітки-помічники.

Адміністрація Холодногірського району на своїй сторінці у Facebook вирішила запустити флешмоб «Маленькі помічники» – батьки висилають фото своїх діточок, які їм допомагають займатися домашніми справами. Про це «СК» розповіла заступник голови адміністрації Холодногірського району із соціальних та гуманітарних питань Інна Уварова.

– У нас з’явилася ідея створити тематичний альбом про те, як дітки під час карантину залучаються до домашніх справ, – розповідає Інна Уварова. – Ми звернулися до керівників дитячих садків нашого району і сказали, що хочемо зробити альбом  «Маленькі помічники» – про те, як дітки допомагають батькам вести хатні справи. Керівники закладів передали це прохання батькам, і ті, хто хотів, вислали нам фотографії.

Читайте також: Корисна ізоляція. Харків’яни в онлайні співають, читають вірші та накачують м’язи

В альбомі налічується близько 80 фотографій діточок – знімки були зібрані за сьогодні, за дві години.

– Ця ідея була позитивно сприйнята батьками, вони із задоволенням висилали фотографії своїх дітлахів, – зазначає Інна Уварова.

Дивіться, як маленькі харків’яни допомагають своїм батькам займатися домашніми справами.

«СК» розширяє географію флешмобу і запрошує до участі жителів Харківської області. Висилайте фотографії своїх дітей, які на карантині допомагають вам з хатніми справами. Відправляйте фото на електронну скриньку редакції [email protected] чи в нашу групу у Facebook і не забудьте вказати ім’я, вік дитини та населений пункт, у якому живете.

Автор: Савелій Мякушко