Харків’янка Валерія Матрохіна перемогла у відомому телешоу

07.01.2024 18:52 Суспільство
Валерія Матрохіна на шоу «МастерШеф» / фото СТБ Валерія Матрохіна на шоу «МастерШеф» / фото СТБ

У фіналі 12-го сезону шоу «МастерШеф» перемогла харків’янка Валерія Матрохіна. Вона змогла вразити суддів своїми трьома стравами. 

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на офіційну сторінку Instagram шоу «МастерШеф» та особистий блог Валерії Матрохіної.

«Після тижнів наполегливої праці настав момент істини. Нарешті переможця оголошено, і кулінарний світ вітає нового МастерШефа. Вітаємо Валерію з перемогою», – йдеться у коментарі.

За правилами учасниці повинні були приготувати три страви, а саме – закуску, основну страву та десерт. Харків’янка поєднала західну та східну культуру, вразивши суддів своєю майстерністю. 

«Так, я переможниця 12 сезону МастерШеф Аматори. Боже, я на все життя запам’ятаю цей момент, ці відчуття, мій шок та цей вираз обличчя. Я не очікувала, я просто стояла на максимально спокійному стані», – пише Валерія на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що у Харківській муніципальній галереї відкрилась виставка «Страви для ворога», яка буде відкрита для відвідування до 20 січня з 13:00 до 18:00. Також для відвідування вже відкрита виставка під назвою «Щастя в квадраті» на станції метро «Наукова». Вона також відкрита по 20 січня.

Автор: Валерія Ткаленко

Теги: