Ігор Романенко: На місцевих виборах активісти харківського «УДАРу» довели свою ефективність

Лідер харківського «УДАРу» позитивно оцінює результати своїх однопартійців на минулих місцевих виборах.

За результатами виборів до місцевих рад понад 20 представників партії «УДАР» були обрані до рад різних рівнів: Харківської обласної та міської рад, Богодухівської, Дергачівської, Красноградської, Краснокутської, Сахновщинської районних, Ізюмської, Лозівської, Чугуївської, Зміївської, Мереф'янської міськіих рад, а також у селищні та сільські ради.

Сам Ігор Романенко, який очолював Харківську обласну організацію партії «УДАР», став одним із семи депутатів Харківської міської ради, обраних від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

«Після злиття партій «УДАР» і «Солідарність» наш партійний актив успішно влився в роботу об'єднаної політичної сили. Багато екс-ударівців стали кандидатами в депутати від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», показали хороші результати у своїх округах і були обрані депутатами. Це насамперед пов'язано з тим, що партія «УДАР» мала хорошу структуру в Харківській області та проводила системну роботу, членство в партії мали більше 2-х тисяч осіб», - заявив Ігор Романенко.

Лідер харківського «УДАРу» Ігор Романенко позитивно оцінює результати своїх однопартійців на минулих місцевих виборах і впевнений, що цей командний потенціал повинен спрацювати в інтересах усіх жителів Слобожанщини.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта