Харківська область побудувала 27 опорних пунктів на Луганщині

26.06.2015 09:32 Суспільство
Фото: rian.com.ua Фото: rian.com.ua
У зв'язку зі зміною місць дислокації і оперативною обстановкою, спорудження захисних опорних пунктів продовжено до 5 липня.

Чотири пункти, у зв'язку зі зміною місць дислокації і оперативною обстановкою, споруджуються за окремим графіком і до 5 липня будуть завершені. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації.

- Харківській області доручено найбільшу кількість споруд серед регіонів України - 31 пункт. Величезний за обсягом проект вдалося реалізувати менше ніж за три місяці. Безпосереднє керівництво будівництвом здійснював голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, - розповів Євгеній Шахненко.

За його словами, відстань по всій протяжності розміщення становить близько 200 км. Для будівництва фортифікаційних споруд було використано 3007 залізобетонних конструкцій і виробів, 6200 куб. метрів лісу, задіяно 82 одиниці техніки.

Оборонні споруди будували 17 харківських будівельних організацій. Було задіяно близько 900 будівельників. Вироби і конструкції виготовляли на 5 заводах.
- Частина об'єктів знаходиться безпосередньо в зоні бойових дій. Будівельники виявили мужність і самовідданість, розуміючи, що від їх праці залежить мир, безпека і спокій, - додав заступник керівника області.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта