Харківські кулінари стали кращими на міжнародному фестивалі

11.11.2015 11:01 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
За результатами конкурсу, на фестивалі BEST Cook FEST-2015 харків'яни отримали 11 медалей: 4 золоті, 4 срібні та 3 бронзові.

У І Міжнародному кулінарному фестивалі BEST Cook FEST-2015 взяли участь більше 150 шеф-кухарів із 7 країн світу - Білорусі, Ізраїлю, Польщі, Сербії, Туреччини, України, Хорватії.

У 20 різних номінаціях кращі кондитери і кулінари України та світу представили свої страви на суд вимогливого журі, в якому були професіонали з 11 країн світу - Австрії, Албанії, Ізраїлю, Індії, Ісландії, Польщі, Саудівської Аравії, Сербії, Туреччини, України, Хорватії.

Харків на фестивалі представляли команди рестораторів, а також студенти і викладачі Харківського торговельно-економічного коледжу (КНТЕУ) - переможці міжнародних конкурсів.

За результатами конкурсу харків'яни отримали 11 медалей: 4 золоті, 4 срібні та 3 бронзові, - повідомляє сайт ХОДА.

У номінації «Краща кулінарна школа-2015» команда коледжу отримала «золото» і командний Кубок переможців, залишивши позаду знамениту Кулінарну академію Hector Jimenez-Bravo.

За підсумком конкурсних днів міжнародне журі вручило команді Харківського торговельно-економічного коледжу Гран-прі фестивалю BESTCookFEST-2015.

Роман Шупенко

Автор: Администратор сайта