Харківські школи отримали сучасні подарунки від депутатів "Відродження"

01.09.2015 12:46 Суспільство
Набори м’ячів та підручники, підключення до Інтернету та спортивний майданчик. Ці та інші подарунки отримали школи Харківщини до Дня знань.

Першого вересня учні, батьки і педагоги майже тридцяти шкіл Харківщини раділи не тільки початку нового навчального року, але й обновкам, які отримали їхні заклади. Так, учні Люботинської школи-інтернату відтепер гратимуть у волейбол, футбол та баскетбол новенькими м’ячами. А учні молодших класів ще й опановуватимуть науку за новими підручниками. Ці та інші необхідні подарунки їм вручили від імені народного депутата України, голови Харківської обласної організації партії «Відродження» Віктора Остапчука, який уже 15 років опікується цією школою.

Пощастило й іншим навчальним закладам області. За дорученням нардепа активісти відвідали і привітали з Днем знань педагогів та учнів у Борівському, Ізюмському, Куп’янському, Шевченківському районах та містах Куп’янськ і Ізюм.

Гарний подарунок отримали учні Ізюмської школи № 4 та студенти Ізюмського медичного коледжу й професійного ліцею. Ці заклади підключили до системи бездротового Інтернету. Раніше за підтримки Віктора Остапчука до системи  Wi-Fi були підключені місцеві гімназії № 1, 3, та школи № 5, 11 і 12.

А напередодні Дня знань у селі Великі Хутори Шевченківського району відкрили новий багатофункціональний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Будівництво спортмайданчика профінансувала ХООП «Відродження» та місцеве сільгосппідприємство «Червоний партизан» під керівництвом Леоніда Печериці.


До речі, за останні три роки під патронатом Віктора Остапчука у Харківській області побудовано більше ста дитячих ігрових, спортивних і тренажерних майданчиків, проведено більше тридцяти масштабних дитячих творчих конкурсів, фестивалів і спортивних турнірів. Декілька сотень школярів, які потребують соціальної опіки, та обдаровані діти щороку відпочивають у дитячих оздоровчих центрах.

Тим, хто трудиться, завжди хочеться допомагати. Саме так відбувається із Балаклійським ліцеєм, колектив та батьківський комітет якого звикли брати ініціативу в свої руки. Балаклійський ліцей по праву вважається одним з найкращих навчальних закладів на Харківщині. З року в рік стараннями педагогів серед ліцеїстів з’являються золоті та срібні медалісти, переможці районних, обласних та всеукраїнських олімпіад, творчих конкурсів. У 2015 році ліцей став переможцем обласного конкурсу «Разом в майбутнє», завдяки чому тут встановлено 55 сучасних енергозберігаючих металопластикових вікон на загальну суму 240 тис. грн.


Першого вересня педагогів, учнів ліцею та їх батьків привітала  депутат групи «Відродження» у Харківській обласній раді, голова бюджетної комісії Людмила Немикіна. Вона наголосила, що батьківський комітет має активну позицію і разом з дітьми докладає зусиль для зміцнення матеріально-технічної бази закладу. А від ініціативності та громадянської позиції кожного жителя краю залежить соціально-економічний розвиток та відродження величі Харківщини.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта