Харківську молодь об'єднують у загони, аби відправити працювати у Крим

15.07.2013 10:19 Суспільство
http://ua-reporter.com.ua/ http://ua-reporter.com.ua/

У рамках Всеукраїнської акції «Молодіжні трудові загони – 2013» Департаментом у справа сім’ї, молоді та спорту спільно з Харківським обласним центром молоді розпочато роботу зі створення обласних молодіжних трудових загонів, що традиційно працюють в АР Крим і Запорізькій області.

Про це в ході прямої лінії в "СК" повідомив заступник начальника управління з питань молодіжної політики та організації оздоровлення дітей Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Євген Шаньшин.

Так, з 15 квітня 2013 року до ЛОК «Айвазовське» (АР Крим) спрямовано для роботи матросами-рятівниками молодіжний трудовий загін, який буде працювати до 15 жовтня 2013 року. У складі загону 11 харків’ян.

З 13, 16 та 23 травня 2013 року з метою здобуття практичних професійних навичок і підвищення рівня професійної кваліфікації було сформовано обласні молодіжні трудові загони у сфері обслуговування. Наша молодь зараз працює в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Крим» смт Партеніт, дитячому оздоровчому центрі «Бригантина».

Наші дівчата і хлопці працюють покоївками, озеленювачами паркової зони, поварами, кондитерами, пекарями, офіціантами. 30 травня було сформовано педагогічний загін, учасники якого працюють у дитячому оздоровчому центрі «Пребрежний» у Саках і в дитячому оздоровчому центрі «Рябинка» в Євпаторії. 11 липня молодіжний загін з десяти вожатих прямує в центр оздоровлення «Морський» у смт Кирилівка.

17 липня в Партеніт поїдуть ще 63 хлопців і дівчат. У нас уже є постійні, стабільні партнери, вони також бачать нас як надійних партнерів. Причому є й нові партнери, які з’явилися лише цього року. Наша робота полягає в тому, що з січня ми приїжджаємо на місця і домовляємося про працевлаштування нашої молоді. В основному, це студенти 2-3 курсу.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №83 від 13.07.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта