Харків'янам заборонили купатися на одному з найбільших пляжів міста

09.07.2015 09:40 Суспільство
Фото: dozor.kharkov.ua Фото: dozor.kharkov.ua
Відпочивати на пляжі Олексіївського лугопарку небезпечно.

Про це сьогодні, 9 липня, повідомила заступник директора Департаменту комунального хазяйства - начальник управління екології та благоустрою Інна Коверзнєва.

За її словами, купатися можна на пляжі в Журавлівському гідропарку, поблизу від ресторану «Млин», і у водоймі Безлюдівського гідропарку. Ці пляжі отримали санітарні паспорти, що говорить про те, що вода там відповідає нормі. Також на цих пляжах дотримані всі правила благоустрою - берег очищений від очерету, приведені до ладу туалети, впорядкована вся територія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільш небезпечний пляж Харкова назвали рятувальники (ФОТО)

На стадії оформлення знаходиться паспорт пляжу в Олексіївському лугопарку. На даний момент документи орендарям пляжу підписали пожежні і рятувальники, але немає ще висновку СЕС. Ірина Коверзнєва зазначила, що на пляж вже завезли пісок, облаштували інфраструктуру, очистили дно, встановили вказівники.

На пляжах Жовтневого гідропарку, Основ'янської і Петренківської водойм, а також на одному з пляжів Журавлівського гідропарку купатися не рекомендується, оскільки в цих зонах відпочинку ще не очищено дно, не виконана дератизація території, на деяких з них не працюють туалети.

Кіра Малєжик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта