Кінець світла настав на "Металісті"

06.07.2016 16:30 Суспільство
Фото: mykharkov.info Фото: mykharkov.info
Вже майже тиждень як ОСК “Металіст” знеструмлений.

Минулої п'ятниці в офіційній групі Металіст-Ліги в одній із соціальних мереж з'явилася інформація, що п'ятничні матчі скасовані через відсутність світла. Через кілька годин було опубліковано, що переносяться ще й суботні з недільними, але було сказано, що з 4 липня світло повинно бути. Але, незважаючи на це, ОСК "Металіст" досі знеструмлений. Говорилося, що світла немає через проведення технічних робіт на стадіоні, але "СК" вдалося з'ясувати реальну причину, через що виникла ця ситуація.

Як нам повідомив директор КП "ОСК "Металіст" Роман Пец, світло на стадіоні відключили через величезні борги футбольного клубу "Металіст".

– ОСК "Металіст" знеструмили через величезні борги ФК "Металіст" перед "Харківобленерго". Клуб не платив за електрику близько року, і за цей час набігла досить велика заборгованість, – прояснив ситуацію Роман Пец. - Світло може з'явиться в будь-який момент. Може, 7 липня, може, 8. Ми займаємося цим питанням. Деякі гроші клуб перерахував нам, і ми ведемо переговори з “Харківобленерго”, щоб вони відновили електопостачання на стадіоні як можна швидше.

Директор КП «ОСК «Металіст» не став озвучувати конкретні цифри заборгованості, але запевнив, що вони дуже великі. 

 

Володимир Олександров

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта