Клієнти ПриватБанку в Харківській області можуть миттєво оплачувати комунальні послуги

19.05.2017 10:15 Суспільство
В травні 2017-го року 500 тисяч власників домогосподарств Харкова отримають видозмінені паперові квитанції для оплати за воду від КП "Харківводоканал".

На лицьовій стороні документа розміщений QR-код, за яким можна миттєво здійснити оплату послуги. Тепер клієнтам ПриватБанку не потрібно стояти в чергах, заповнювати в платіжках реквізити або турбуватися про пошук даних по заборгованості. В "чарівному квадратику" зашифрована вся інформація, яка пов'язує споживача і обслуговуючу організацію на момент оплати.

"Даний сервіс введений для того, щоб абоненти могли швидше і простіше оплачувати наші послуги, - повідомив директор Департаменту збуту КП "Харківводоканал" Тарас Грущак. - Нові електронні сервіси дозволять і передати показання приладів обліку води, і проводити оплату, не виходячи з квартири. Для цього потрібні тільки смартфон і доступ до Інтернету ".
"Технологія ПриватБанку "Платежі по QR-коду" виключає помилки і спрощує до максимуму процедуру будь-яких оплат, - пояснює керівник напрямку "Платежі та перекази" ГРУ ПриватБанку в Харківській області Олег Дробицький. - У випадку з квитанціями за "комуналку", нашим клієнтам досить в мобільному додатку Приват24 свого смартфона сканувати QR-код, при необхідності додати показання лічильника і вибрати банківську карту, з якої буде проведена оплата. У коді вже є адреса, особовий рахунок, ПІБ платника, а також реквізити підприємства і дані по заборгованості".

У Харківській області все більше підприємств і організацій підключають сервіс ПриватБанку "Платежі по QR-коду". На сьогоднішній день клієнти практично моментально можуть оплатити послуги в:
КП "Харківводоканал";
КП "Комплекс з вивезення побутових відходів" (м. Харків);
"Техком-Сервіс" (домофони м. Харків);
КП "Житлова управляюча компанія" Лозівської міськради;
КП "Чугуїввода";
ІНТЕРНЕТ - ТРК "Вектор" (м. Лозова);
ОХОРОННІ ПОСЛУГИ: група компаній "Охорона і Безпека";
КП "Муніципальна охорона";
ПОСЛУГИ ДОШКІЛЬНИХ УСТАНОВ: Відділ освіти Чугуївської міської ради.

Незабаром сервіс підключать і інші великі комунальні підприємства області, а також ВНЗ і підприємства з надання послуг. Технологія "Платежі по QR-коду" є відкритою національною платформою, яка дозволяє безконтактно оплачувати будь-які платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує всім постачальникам послуг, комунальним підприємствам та фінансовим установам користуватися можливостями технології і готовий надати всю інформацію для її впровадження.

З моменту запуску цього сервісу в ПриватБанку Харківської області їм скористалися 1 489 клієнтів.

Автор: Администратор сайта