Комфортна оплата комуналки з «ПриватБанком»

06.06.2016 11:22 Суспільство
Оплата комунальних послуг завжди було довгою і неприємною справою.

Однак зараз, завдяки багатофункціональності «ПриватБанку», оплата комуналки стане для вас більш комфортною. Ви можете погасити заборгованість як старим дідівським способом – через касу, або крокувати в ногу з часом і сплатити платіж через мобільний додаток або Інтернет.

Через недавнє підвищення ціни на газ, яка зараз, нагадаємо, становить 6 879 грн за тисячу кубометрів, з 1 липня зростуть ще й тарифи на опалення і гарячу воду. Але, на жаль, стрибок тарифів не означає, що їх оплату можна відкласти в довгу шухляду, бо це ставить вас під загрозу відключення від різних комунальних послуг. Тому їх бажано вчасно оплачувати. І послуги одного з вітчизняних банків, «ПриватБанку», можуть значно полегшити ваше життя в цьому питанні.

У кожному зі 132 відділень «ПриватБанку» на Харківщині є мінімум одна каса для оплати послуг, у тому числі комунальних. Також, як і практично у всіх банках, у «Приваті» є термінал, яких у нашому регіоні нараховується близько 750. Оплатити в терміналі цього банку можна різні послуги, не тільки комунальні. Навіть без урахування того, чи є договір між «ПриватБанком» і організацією, на адресу якої здійснюватиметься платіж.

За словами керівника бізнесу платежів і переказів ГРУ «ПриватБанку» в Харківській області Олега Дробицького, за останній час змінилася ідеологія банку.

– Якщо раніше співробітники працювали на звичайному стаціонарному комп’ютері, то зараз ми намагаємося бути мобільними і обслуговуємо клієнтів на планшетах, – розповідає Олег Дробицький. – Сьогодні не тільки у касі можна сплатити платіж. Їх може приймати як касир, так і будь-який співробітник банку, який перебуває в залі.

Олег Дробицький нагадує, що для прискорення вашого обслуговування у вас повинна бути будь-яка карта «ПриватБанку» (зарплатна, універсальна тощо). Вона значно прискорює обслуговування її власника.

Ще в «ПриватБанку» ви можете скористатися регулярною оплатою з карти. Ця послуга полегшить вам життя, і раз на місяць оплата комунальних послуг здійснюватиметься автоматично. Ще, не виходячи з дому, оплатити ваші рахунки можна за допомогою інтернет-банкінгу «Приват24». Там все доступно подано, і проблем з цією програмою у вас виникнути не повинно.

Якщо вам, наприклад, лінь заповнювати навіть шаблон або просто не дозволяє ситуація, то можете здійснити оплату за дзвінком. Телефонуєте на номер 3700, вибираєте відповідний розділ, диктуєте реквізити оператору, і він проводить даний платіж за вашим дорученням. Цей платіж платний, через те, що оператор колл-центру власноруч заповнює квитанцію, і вартість цієї послуги становить 5 грн.

Ще одну оплату можна здійснити за допомогою телефону, якщо в ньому є камера. Для цього треба встановити відповідний додаток, який називається «Фотокаса». Вам тільки залишається сфотографувати ваш платіж і відправити його. Банкір сам набере й проведе платіж. Потім вам прийде повідомлення на телефон про оплату, а саму квитанцію ви можете отримати електронною поштою.

«ПриватБанк» не забуває і про пенсіонерів. Так, для літніх людей, у яких оплата різних послуг не перевищує 2 000 гривень на місяць, комісія не нараховується. Також комісія не стягується і з усіх клієнтів «ПриватБанку», які оплачують комунальні і телекомунікаційні послуги через сервіс “Регулярні платежі”.

Олександр Гаркавець, власний кореспондент

Автор: Администратор сайта