Кримінальний авторитет та "вор у законі" намагались нелегально перетнути кордон на Харківщині

27.07.2021 15:14 Суспільство
Порушники ховалися від прикордонників у соняшнику та намагались потрапити з Росії в Україну поза пунктом пропуску. Про це сьогодні, 27 липня, повідомили в Прикордонній службі.

Троє чоловіків 26 липня намагались перетнути кордон між Україною і Росією поза пунктом пропуску "Тополі" й без документів. Як повідомили в Державній прикордонній службі, їх затримали прикордонники і поліція. За оперативними даними, порушниками виявилися  «вор в законі» на прізвисько Леван Гальський та ще один «кримінальний авторитет».

42-річний «вор в законі» – громадянин Російської Федерації – у травні цього року був включений до санкційного списку РНБО України. Його спільник – 31-річний «кримінальний авторитет» громадянин Грузії.

Читайте також: У пошуках кращої долі: на Харківщині затримали 15-річного нелегала

Стосовно третього порушника - громадянина України - прикордонники склали протокол за незаконний перетин кордону та наклали штраф у розмірі 8500 гривень.

Представники злочинного світу своєю чергою затримані на підставі ст. 263 кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі з ними працюють правоохоронці.

Автор: Тамара Кіч