Хто кращий піцайоло у світі?

26.08.2016 11:00 Суспільство
Фото:http://roll-club. Фото:http://roll-club.
Щорічно в Італії проходить чемпіонат «The World Pizza Champions», де визначають кращих світових виробників піци серед 6500 незалежних майстрів з більш ніж 20 країн.

Переможцем цього року став Тоні Джемігнані - шеф-кухар і власник 13 ресторанів в Лас-Вегасі і Північній Каліфорнії, а також 11-кратний чемпіон «The World Pizza Champions». Він поділився історією свого професійного шляху до почесної номінації в сфері приготування піци.

Тоні, крім мережі ресторанів, заснував Міжнародну школу піци в Сан-Франциско, де навчає кухарів з усього світу. Він також є офіційним послом неаполітанської піци в місті Неаполь: цей престижний титул мають тільки три людини в усьому світі.

- Я домігся великого успіху в останні роки, це правда, але свою репутацію я будував протягом двох десятиліть. Сьогоднішній і майбутній успіх пов'язаний із моєю пристрастю і любов'ю до того, чим я займаюся. Я прагну вдосконалюватися кожен день, тому що хочу, щоб мої ресторани були успішними. Моя діяльність спрямована на створення якісних продуктів харчування, якими люди змогли б насолоджуватися, - відповідає Тоні на запитання про приголомшливий успіх.

 Tony Gemignani
Тоні Джемігнані посів перше місце, підтвердивши свій дванадцятий титул чемпіона світу на 25-му щорічному «The World Pizza Champions».

- Ми добре підготувалися до конкуренції в цьому році і виступали з оновленим складом команди, - говорить Тоні про свою перемогу.

У майбутньому Тоні планує розширити свою мережу піцерій в національному та міжнародному масштабі. Тоні Джемігнані також запустив у продаж борошно власного виробництва для професійного і домашнього використання. За час 25-річної кар'єри шеф-кухаря з приготування піци він узяв участь у декількох ТВ-шоу: «Good Morning America», «The Today Show» та інших, а також написав книгу - «Біблія Піци».

Захотілося смачної піци? Тоді замовляйте на Roll-club, ми не чемпіони світу, а тільки Харкова.

Автор: Администратор сайта