Купити і продати криптовалюту миттєво в Харкові – онлайн обмінник криптовалют Coin24

Promo
22.07.2021 12:25 Суспільство
Як купити, продати або обміняти криптовалюту швидко і безпечно на банківську карту або на готівку в Харкові? – сервіс Coin24.com.ua вирішить це питання всього за кілька хвилин.

Заробіток на цифрових активах не такий простий, як здається спочатку багатьом. І найцікавіше, що більшість складнощів очікують потенційних інвесторів уже відразу зі старту. І їх, звичайно ж, можна уникнути, якщо знати як краще вчинити в тій чи іншій ситуації.

Крипторинок залишається досі не зовсім зрозумілим для більшості людей. Робота на такому ринку далеко не схожа на звичайні операції на традиційному ринку фінансів. Але боятися не потрібно, головне – це розуміння того, які сервіси для купівлі та продажу криптовалют існують, тоді можна бути впевненим у збереженні своїх грошей.

Сьогодні деякі люди думають про біткоїн (першу криптовалюту) як про якийсь стартап, в котрий вони бояться інвестувати свої кошти або навпаки – найризикованіші йдуть ва-банк і отримують хороший заробіток через обмін біткоїн або іншої криптовалюти. І, здавалося б, багато ЗМІ уже давно поховали біткоїн, але він таки все одно активно зростає і зміцнюється. Ще в березні 2020 року курс був 5 тис. доларів, через рік він зріс до 60 тис., потім, звісно ж, почав знижуватися, але вже тривалий час він тримає позицію понад 30 тис. доларів за 1 BTC.

На фоні такої популярності криптовалют і кількості бажаючих інвестувати в цифрові гроші, в даний час багато сервісів стали пропонувати користувачам купувати або продавати крипту, і, на превеликий жаль, шахрайських сервісів від цього стало ще більше. Такі сайти можуть просто забрати Ваші гроші і потім попросту зникнути з ними. Але на фоні багатьох негативних сайтів існує набагато більше позитивних і чесних, які сумлінно виконують свою роботу і не намагаються на комусь нажитися. Одним з таких сайтів є обмінник Coin24.com.ua, який надає послуги з обміну фіатних грошей на криптовалюти, а також у зворотному напрямку і замовлення необхідної крипти в потрібній кількості. Цей сервіс доволі давно працює на фінансовому ринку України і вже встиг себе добре зарекомендувати серед криптовласників.

Розглянемо основні переваги обмінника криптовалют Coin24.com.ua:

  • - Цілодобова робота – повністю автоматичний обмін криптовалют, у будь-який час і в зручному місці. Робота без перерв і вихідних, 24/7/365.
  • - Актуальні та вигідні курси світових криптовалютних бірж.
  • - Широкий вибір платіжних систем для обміну.
  • - Обмін у зручній для клієнта валюті.
  • - Можливість купівлі або продажу криптовалют за допомогою банківських карт – ПриватБанк, Монобанк, Visa/MasterCard.
  • - Відсутність прихованих платежів і комісій.
  • - Гарантія надходження коштів, якщо виконуються всі правила сервісу.
  • - Купити або продати біткоїн Харків можна готівкою. Для цього достатньо подати відповідну заявку на сайті і чекати зворотного зв’язку від менеджера з міста Харків.
  • - Доступний і зрозумілий інтерфейс сайта.
  • - Багаторівневий захист даних.
  • - Хороша репутація і безліч позитивних відгуків на авторитетних сайтах та моніторингах обмінників.
  • - Дворівнева реферальна програма і кешбек, які дозволяють Вам не тільки здійснювати обміни на Coin24.com.ua, а й ще отримувати пасивний заробіток від своїх транзакцій, а також від обміну нових користувачів, яких Ви зможете запросити за своїм реферальним посиланням.
  • - Можливість індивідуального замовлення тієї криптовалюти, якої немає в нашому списку.

Coin24.com.ua не зупиняється на досягнутому, постійно розвивається і розширює свої функціональні можливості. Переконатися в перерахованих вище характеристиках та слідкувати за іншими оновленнями сервісу Ви можете в новинному розділі сайта або ж зробити свій перший обмін і побачити все своїми очима.