Мавпа проситься у дім. Як правильно зустріти господарку 2016 року.

17.12.2015 13:07 Суспільство
Вогняна Мавпа вже стоїть на порозі і чекає на гостинне запрошення. Щоб майбутній рік був добрим і щедрим, господарку 2016-го потрібно задобрити. «СК» дізнався, що любить ця непосидюча тваринка.

Вогонь в одязі

Жодний рік Мавпи, згідно з астрологією, не видавався спокійним, адже ця тварина відрізняється невгамовністю і бурхливим темпераментом. Та ще й стихією цього року є вогонь, тому готуйтеся, що високосний 2016-й буде непередбачуваним, сповненим сюрпризів і несподіванок. Особливо доброзичливою Мавпа буде до натур модних, схильних до авантюр і експериментів. Вогняна господиня року допоможе їм розкрити свої таланти і проявити себе. Такі люди стануть успішними в новому році.
Попри те, що Мавпа вступить в права тільки 8 лютого, новорічну ніч варто провести, враховуючи смаки та уподобання цього символу. Почнемо з вбрання.
Мавпа любить яскравий одяг і зухвалі вбрання, що привертають увагу. Господиня року небайдужа до всіх «вогненних відтінків» – червоного, пурпурового, коралового, золотого, бронзового, жовтого, оранжевого, синього, зеленого. Якщо такі кольори вам до душі, сміливо купуйте червоне «кричуще» плаття. Романтичний яскраво-червоний або збудливий кораловий колір Мавпа неодмінно помітить і щедро нагородить вас за такий святковий туалет. Але при цьому її переваги можуть виходити за рамки вогняних фарб, адже фантазія покровительки року не знає кордонів, тому і від людей вона чекає проявів тієї ж якості.
Фасон вбрання для неї не є принциповим. Важливо, щоб у вбранні була родзинка та вам було в ньому зручно. Чого не любить Мавпа, так це тужливих і строгих нарядів. Спідниця-«олівець» плюс блузка – невдалий вибір для зустрічі Нового року, сірі сукні Мавпа вам теж не пробачить. Жінкам краще відмовитися від брюк і джинсів.
Для чоловіків усе набагато простіше: їм підійде класичний костюм із червоною краваткою або яскраво-бордовою сорочкою.
Обираючи колір вбрання, корисно буде дізнатися, як він впливає на людину та які зміни приносить.
Червоний обирайте, якщо хочете підняти своє життя на новий рівень, стати більш успішною на роботі та в сексуальному житті. Якщо хочете народити дитинку в цьому році, то варто розбавити червоний чимось білосніжним.
Золотистий і сонячний колір завжди були втіленням достатку в грошах і здоров’я. Також він подарує вам позитивний життєвий настрій. А присутність бежевих відтінків додасть стабільності та ґрунтовності бажаної ситуації.
Прагнете успішності в інтелектуальній сфері? Тоді вся синя палітра для вас. Поєднуйте її з більш м’якими і теплими кольорами – відбою від удачі у справах не буде.
Зелене вбрання притягне сімейне благополуччя і стабільність шлюбних відносин.
Любителів помаранчевих нарядів очікують щастя й дитяча безтурботність. Особливо яскравими будуть враження від змін, якщо в помаранчевий додасте трохи золота і молока.

Новорічний образ за зодіаком
Овни. Червоний шовк – от ідеал для новорічної вечірки, він підкреслить яскраву індивідуальність і притягне захоплені погляди.
Тельці. Нікому так не потрібні будуть важкі аксесуари, як тільцям. Найкраще будуть великі із золотистим напиленням сережки і лаконічний з ними перстень.
Близнюки. Цьому знаку просто необхідно підкреслити свою двоїстість. З цим чудово впораються однакові браслети, заколки, сережки або запонки.
Раки. Щоб зберегти інтригу образу, потрібно підшукати загадкову маску, в якій ви будете ще бажанішими і цікавішими.
Леви. Ви царі від природи, і ніщо так не підкреслить вашу велич, як вишукана діадема або ободок, що нагадує корону.
Діви. Будьте жіночні й елегантні, обов’язково у сукні або спідниці в підлогу з легких тканин.
Терези. Хутра, хутра і ще раз хутра. Можна також підібрати екстравагантні вбрання і прикраси з його елементами.
Скорпіони. Не бійтеся глибоких декольте і шокуючих коротких суконь.
Стрільці. Простота і комфорт – девіз вашого святкового туалету. Чим приємніше вам вбрання, тим розкішніший вигляд у ньому матимете.
Козероги. Саме для вас легкі повітряні наряди.
Водолії. Блиск, шик, краса – ось що вам потрібно, не обходьте стороною прозорі моделі й розкішні прикраси.
Риби. Рибам потрібно зробити яскравий акцент на зачісці, доречні будуть невеликі капелюшки полум’яних кольорів.

На столі – тільки натуральне
Окрім одягу Мавпа обов’язково зверне увагу й на ваш новорічний стіл. І краще якщо на ньому буде побільше нових речей – скатертина, сервізи та столові прибори. Щодо святкового меню, то знайте, Мавпочка не любить барвників, різних добавок і консервантів. Їжа на столі повинна бути натуральною та корисною, і чим її більше, тим краще. Стіл просто зобов’язаний ломитися від смачних страв і солодощів, зелені та фруктів. Не потрібно забувати про красу – стіл потрібно зробити яскравим і святковим. Вогняні відтінки мають переважати і в самих стравах. Додайте фарб, використовуючи апельсини, томати, полуницю або болгарський перець.
Ще однією особливістю новорічного столу 2016 року мають стати екзотичні страви. Обов’язково включіть у меню щось незвичайне, те, що ваші гості ніколи не їли. Ризикніть, і це обов’язково оцінить Мавпочка. Новорічна ніч – чудовий привід експериментувати і пробувати щось новеньке. Та пам’ятайте: Вогняна господарка року не любить дуже жирну та важку їжу.
Напої до новорічного столу потрібно добирати відповідні. Крім традиційного шампанського, рекомендується подавати солодкі вина та лікери. А хітом серед безалкогольних напоїв стануть традиційні ягідні морси і компоти.

Складно уявити Новий рік без олів’є.

Та щоб цей салат припав до душі й Мавпі, у нього потрібно додати якусь родзинку. Наприклад, гірчицю або яблука чи гриби.
Олів’є з гірчичною заправкою
Інгредієнти: 1 велика картоплина, 4 яйця, 1 цибулина, 200 г зеленого консервованого горошку, 250 г майонезу, 1 ст. л. гірчиці, 250 г шинки, сіль, чорний мелений перець.
Гірчицю та майонез треба розтерти в окремій тарілці, охолодити та заправити салат.
Олів’є з яблуками
Інгредієнти: 4 картоплини, 4 яйця, 1 яблуко, 300 г яловичини, 3 квашені огірки, 3 моркви, 100 консервованого горошку, 1 цибулина, 150 г майонезу, сіль, мелений перець.
Грибний олів’є
Інгрідієнти: 4 картоплини, 4 солоні огірки, 4 яйця, 1 морквина, 1 банка зеленого горошку, 1 цибулина, 200 г печериць, 150 г майонезу.                                                           Чим більше фруктів і ягід на новорічному столі, тим більше достатку і прибутку Мавпа вам принесе.

Ловимо вдачу

– Перед Новим роком обов’язково слід прибратися в квартирі. В ідеалі краще провести генеральне прибирання і викинути всі непотрібні речі. Таким чином ви ніби очищаєте свій дім від негативної енергетики. У брудні й недоглянуті квартири удача точно стукатися не буде.
– Ні в якому разі не можна під час підготовки та святкування сердитися і кричати один на одного – адже можна злякати удачу.
– Не можна 31 грудня виносити сміття після заходу сонця, адже тоді ви винесете з дому всю удачу.
– Перед Новим роком обов’язково роздайте всі борги – це допоможе примножити ваш достаток і вбереже від збитків.
– Щоб знайти своє щастя в прийдешньому році, за одну хвилину до бою курантів покладіть очищений мандарин під ялинку.
– Якщо ж саме на вас закінчилася пляшка шампанського чи вина, то радійте, адже тоді Мавпа в прийдешньому році подарує приємні зміни у вашому житті.
– Рік обов’язково буде щасливим і радісним, якщо 31 грудня ви хоча б один раз чхнули. Наші пращури казали: «Якщо цього дня хтось чхає, то до його добробуту – весь рік буде щасливим».
– Якщо ж у цю ніч ви зустрінете блакитноокого блондина, білого коня або собаку, то це на щастя в будинку на весь рік.

Юлія Міронюк, кореспондент

Автор: Администратор сайта