Ми повинні об'єднатися - Фельдман про «Металіст 1925»

20.08.2019 12:30 Суспільство
фото: depo.ua фото: depo.ua
У Харкові футбольний клуб «Металіст 1925» переживає не найкращі часи у своєму розвитку.

Про це в коментарі журналістам з нагоди триріччя футбольного клубу «Металіст 1925» заявив народний депутат України Олександр Фельдман, передає Depo.Харків.

«Небайдужі харків'яни врятували великий футбол у нашому місті, і ми повинні ще більше об'єднатися, щоб по-справжньому народний клуб «Металіст 1925» не зупинився у своєму русі вперед і продовжував розвиватися. Тим більше у нас вже є позитивний досвід у всенародному меценатстві, наприклад, реконструкція будівлі філармонії, на яку кошти збирали всім миром, і, що не менш важливо - зібрали, - наголосив Олександр Фельдман. - На жаль, так вийшло, що клубу довелося пережити друге народження. Підтримувати його на плаву вдалося в першу чергу завдяки гарячим серцям харківських уболівальників, які не уявляють без великого футболу місто, що має величезні традиції. А також за допомогою звернень чиновників до багатьох харківських бізнесменів, адже утримання професійного клубу - справа дуже затратна».

Він зазначив, що не залишився в стороні від цього процесу і Міжнародний благодійний фонд «Фонд Олександра Фельдмана», а також Концерн «АВЕК і Ко».

«Наш фонд разом з Концерном «АВЕК і Ко» та партнерами і в цьому році, і в минулому і не лише, виділяв кошти на підготовку «Металіста 1925», а раніше на його попередника – ФК «Металіст». Сьогодні клуб переживає не найпростіші часи. Залишається зробити припущення: закінчилися вибори і якось перервалося фінансування? Необхідно знову об'єднуватися. Як показує практика, в цьому питанні не варто сподіватися на місцеву владу - в регіоні маса інших серйозних і важливих проблем, і ні обладміністрація, ні міськрада клуб ніколи не забезпечували і не забезпечать. Надія лише на небайдужих харків'ян і шанувальників спорту», - підкреслив народний депутат.

Читайте також: Чемпіонат Харківської області з футболу: унікальне досягнення лозівчан

Автор: Олександр Гречаний