На Харківщині планують створити туристичний маршрут

26.06.2015 05:55 Суспільство
Фото: ua-tour.net Фото: ua-tour.net
Про це 25 червня на семінарі з питань туризму та гостинності повідомила начальник відділу розвитку туристичної інфраструктури та іміджевих проектів Департаменту міжнародного співробітництва Юлія Згурська.

- У нас в місті вже існує туристичний маршрут «Харків єврейський», в який включені різні історичні, культурні та архітектурні об'єкти. Ми вирішили розширити цей маршрут і залучити до цього Полтавську область, оскільки знаємо, що в місті Гадячі знаходиться місце упокоєння відомого хасидського рабина і розташований хасидський центр, що може бути цікаво туристам, наприклад, з Ізраїлю. Нагадаю, що з 17 травня між Харковом і Тель-Авівом відкрився прямий авіарейс, тому залучення якомога більшого потоку туристів з Ізраїлю - це актуальний для нас напрямок роботи, - розповіла Юлія Згурська.

За її словами, загальний маршрут зараз знаходиться в детальній розробці, але, імовірно, це буде дводенний тур, в якому один день туристи проводитимуть в Харкові, другий - у Полтавській області. Планується, що в липні пройде зустріч з ізраїльськими туроператорами, на якій їм запропонують такий тур. Якщо ізраїльтяни його схвалять, то вже в серпні цей маршрут почне роботу.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта