На Красноградщині оновили медичний заклад

07.10.2015 06:54 Суспільство
Фото: Олександр Гаркавець Фото: Олександр Гаркавець
У Наталинській амбулаторії загальної практики провели капітальний ремонт внутрішніх приміщень будівлі.

Завдяки перемозі в конкурсі "Разом в майбутнє" в Наталинській амбулаторії було зроблено капітальний ремонт внутрішніх приміщень будівлі, придбано нові меблі, жалюзі, обладнано стоматологічний кабінет, встановлено все необхідне обладнання.

Всього на реалізацію цього міні-проекту було витрачено 249,997 грн., половина з яких була виділена з обласного бюджету, ще 12,500 грн. це гроші самого конкурсанта, а решта – фінансування місцевої ради.
На такій визначній для наталінців події побував голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, який подарував оновленому медичному закладу кілька тонометрів і глюкометрів.

– Наталинська селищна рада сьогодні відкрила оновлену амбулаторію сімейної медицини, сучасну, комфортну, оснащену всім необхідним обладнанням. Вона буде надавати високоякісну медичну допомогу всім членам наталинсько-селищної громади. Відтепер в амбулаторії комфортно працюватиметься медичним працівникам, і буде приємно знаходитися всім, хто приходитиме сюди отримати кваліфіковану допомогу, – розповів Сергій Чернов.

Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта