На п’яти підприємствах області ліквідовано борги із зарплати

24.04.2019 18:23 Суспільство
Фото: slovoidilo.ua Фото: slovoidilo.ua
Загальна сума заборгованих виплат у березні склала 3,5 мільйона гривень.

24 квітня на засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати розглядалася ситуація, що склалася на КП «Балаклійський водоканал», ТОВ «СКБ «Укрелектромаш», ПАТ «Харківський верстатобудівний завод», ДП Міністерства оборони України «Харківський завод залізобетонних виробів», ДП «Харківське конструкторське бюро з двигунобудування».

 – За березень борги із заробітної плати ліквідовані на 5 підприємствах у сумі 3,5 млн грн, скорочені – на 5 підприємствах на 3,6 млн грн, – повідомив директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрій Шпарага.

Під час заходу керівник КП «Балаклійський водоканал» зобов’язався погасити заборгованість з виплати заробітної плати до 1 червня 2019 року, керівник ДП «Харківське конструкторське бюро з двигунобудування» – до 1 січня 2020 року.

Також на засіданні комісії було прийнято рішення про проведення ГУ Держпраці України в Харківській області інспекційного відвідування щодо дотримання законодавства з праці на ПАТ «Харківський верстатобудівний завод» та у ДП «Харківське конструкторське бюро з двигунобудування».

Читайте також: Очільника поліції Харківщини переводять в інший регіон

Андрій Соха