На ремонт сільської школи на Харківщині виділили півмільйона гривень

05.08.2015 07:35 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Кошти на ремонт закладу було виділено з обласного бюджету.

Кошти на ремонт закладу – більш ніж 447 тис. грн - було виділено з обласного бюджету. Це сталося після того, як 8 травня голова Харківської обласної державної адміністрації  Ігор Райнін відвідав Сахновщинський район з робочою поїздкою.

Під час зустрічі з активом району Ігорю Райніну повідомили, що навчально-виховний комплекс, випускники якого стабільно показують одні з найкращих результатів ЗНО та завершують навчання з медалями, перебуває у занедбаному стані та вимагає негайного ремонту.

Очільник області пообіцяв, що кошти на ремонт закладу виділять на найближчій сесії обласної ради.

Тож уже в червні підрядна організація отримала авансом більше 130 тис. грн. Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За словами голови Сахновщинської РДА Івана Котули, кошти, в першу чергу, спрямують на повну заміну системи опалення дитячого садка, який входить до складу НВК (у садку виховуються близько 50 малюків).

Зокрема, тут встановлять новий котел, замінять труби та батареї. Крім того, у школі з’явиться новий, сучасний, спортзал.

Ремонт у НВК закінчать до початку навчального року, і діти зможуть учитися в належних умовах.

За інформацією Євгенія Шахненка, в цьому році за рахунок коштів обласного бюджету капітальний ремонт проводиться у 9 районних комунальних закладах освіти. Загальний обсяг фінансування ремонтних робіт складає 3 млн 672 тис. грн.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта