На трасі, яка з’єднує Харків з прикордонними селами Золочівщини, працює дорожня техніка (фото)

04.08.2023 12:22 Суспільство

У Харківській області шляховики працюють на дорозі Харків-Золочів-КПП «Олександрівка». 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

В рамках співфінансування Служби відновлення та Дергачівської територіальної громади виконуються роботи з улаштування покриття з асфальтобетонної суміші.

«Це важливий логістичний маршрут, який з‘єднує місто Харків з селищем Золочів та іншими прикордонними селами області. Усі роботи виконуються в рамках експлуатаційного утримання та з мінімальними капіталовкладеннями для досягнення нормативного рівню проїзду», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харківській області шляховики почали капітальну відбудову ще одного мосту, зруйнованого внаслідок російської агресії. Це 15-ий міст, який планують капітально відбудувати на Харківщині.

Нагадаємо, внаслідок воєнних дій на Харківщині було зруйновано 27 штучних споруд, але в об’їзд мостів існує вже 25 тимчасових переправ. Цього року розпочаті роботи з відновлення транспортного сполучення на тих територіях, де це дозволяє безпекова ситуація. Зокрема, основні напрямки: Мартове – Хотімля – Старий Салтів, /М-03/ – станція Гракове – Базалiївка – гребля, Барвінкове – Гусарівка на Слов’янськ та інші. 

Нагадаємо також, у Харківській області в межах селища Хорошеве дорожники влаштували вже 2,4 кілометра шару покриття з асфальтобетонної суміші.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Галина Гришко

Теги: