На Харківщині стартувало ЗНО з математики — ФОТО

25.06.2020 11:41 COVID-19
Фото: liga.net Фото: liga.net
Підвезення випускників до пунктів тестування було організовано з дотриманням протиепідемічних вимог.

25 червня стартувала основна сесія ЗНО. Сьогодні перевірятимуть знання з математики. В області працюють округи з центрами у Балаклії, Ізюмі, Краснограді, Куп’янську,  Лозовій, Чугуєві та Харкові. Загалом тестування проходитимуть у 107 пунктах. До роботи залучено 4310 працівників освіти.

До пунктів тестування випускників з різних куточків Харківщини доставляли відповідно до всіх карантинних норм.

Фото Нововодолазька ОТГ

Так, 50 випускників закладів освіти Нововодолазької ОТГ пройдуть зовнішнє незалежне оцінювання з математики в Краснограді. Відділом освіти, відділом ЖКГ об’єднаної громади організовано підвезення випускників до пунктів тестування з дотриманням протиепідемічних вимог: проведено дезінфекцію автобусів, забезпечено антисептичними засобами для обробки рук, запасом медичних масок, аптечкою першої допомоги. Супроводжуючі, водії, випускники успішно пройшли температурний скринінг.

 

Фото Нововодолазька ОТГ

— У цьому році у кожного свій рекомендований час для прибуття на пункт тестування. Для випускників Нововодолазьких закладів освіти — це 9:50 — 10:15, — розповіла “СК” начальник відділу освіти Нововодолазької селищної ради Ольга Козачок. — Усі діти себе добре почувають, сподіваюся, що і після складання ЗНО у них буде добрий настрій.

64 випускників Золочівської ОТГ на чотирьох автобусах також було доставлено до пункту тестування. Кожну групу супроводжує вчитель та медична сестра. Також до пунктів проведення ЗНО золочівських випускників супроводжувала група швидкого реагування патрульної поліції.

Фото Золочівська ОТГ

У Валківському районі бажання скласти ЗНО виявили 103 випускники. 

Фото: Фейсбук/Наталія Осадча

Двері пунктів тестування на Харківщині зачинилися о 10:50, випускники пройшли ідентифікацію і приступили до тестування.

Нагадаємо, завершиться основна сесія ЗНО 17 липня тестуванням з хімії. Додаткова сесія ЗНО запланована на 24 липня – 10 серпня, а результати буде розміщено до 14 серпня.

Читайте також: Гроші за пробне ЗНО повернуть через Приватбанк

Автор: Андрій Соха