На Харківщину повертаються морози

21.02.2019 09:00 Суспільство
Фото: pixabay.com Фото: pixabay.com
Ближче до вихідних мороз на Харківщині збільшиться, але істотних опадів на території області синоптики не передбачають.

З Польщі через Україну йде холодний атмосферний фронт. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик порталу «Opogode – порівняй погоду» Наталка Діденко. За її словами, відсьогодні в Україні почнеться похолодання.

Атмосферний фронт принесе мокрий сніг на схід і північний схід країни, а на решті території буде без істотних опадів. Синоптик зазначила, що в четвер удень буде близько 0–3 градусів морозу, переважно в північній частині та на сході України. У південній частині та в західних областях очікується близько –3…8 градусів.

За даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, ближче до вихідних мороз на Харківщині збільшиться, але істотних опадів на території області синоптики не передбачають. У п’ятницю, 22 лютого, в області прогнозують –5…10 °С уночі та –3…8 °С удень. Також попереджають про сильний вітер до 14 м/с. На вихідних морози посиляться: вночі 11–16 градусів морозу, вдень – 5–10 градусів.

Читайте також: Клас робототехніки з'явився у ще одній школі на Харківщині

Прохолодна погода в Україні, швидше за все, збережеться до кінця лютого. Не виключають синоптики й те, що погода з мінусовою температурою збережеться і на початку березня.