Негода на Харківщині: через ожеледицю трьом водіям знадобилась допомога рятувальників

18.12.2023 15:30 Суспільство
У Харкові рятуальники допомогли кареті «швидкої» / фото ДСНС У Харкові рятуальники допомогли кареті «швидкої» / фото ДСНС

Рятувальники звільнили з льодового полону швидку, пасажирський автобус та авто з волонтерами.

Як пише «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу ДСНС, допомога рятувальників знадобилась у Старому Салтові, Харкові та Барвінкове.

Близько 6 години ранку бійці ДСНС зі Старого Салтова витягли своїм рятувальним автомобілем волонтерський мікроавтобус «Volkswagen T4» з перемету, аби той зміг доїхати до місця призначення.

Старий Салтів, ДСНС витягують з перемету автівку з волонтерами

У Харкові о 07:30 надзвичайники допомогли водієві карети швидкої зрушити з місця. Вона опинилась на заледенілій ділянці дороги на вул. Гольдбергівській.

А о пів на десяту рятувальники з міста Барвінкове виїхали на ДТП, яке сталось на вулиці Івана Величка цього міста. Там рейсовий автобус не зміг подолати слизький підйом і скотився у приватний паркан. В автобусі знаходилось 8 людей. Аби пасажири змогли вийти назовні, ДСНСникам довелось відтягти його від паркану. На щастя ніхто з людей не постраждав.

Барвінкове. Автобус не може подолати слизький підйом

За прогнозами синоптиків найближчими днями очікуються опади, туман і ожеледиця. Закликаємо водіїв бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху і без зайвої потреби не користуватись власним транспортом.

Нагадаємо, 18 грудня на дорогах міста Харків працюють 165 робітників та 90 одиниць спецтехніки КП «Шляхрембуд».

У Харківській області через несприятливі погодні умови без напруги залишився 31 населений пункт

Автор: Галина Гришко