Новий Suzuki Vitara: кросовер, який вас просто приголомшить!

Promo
19.02.2019 10:38 Суспільство
У 2019 році легендарна модель японського автовиробника отримала ряд істотних оновлень, головне з яких - двигун: новий ряд моторів вражає своєю потужністю і економічністю. Уже в кінці лютого ви зможете вибрати одну з 10 доступних комплектацій.

Приходьте в автосалон Сузукі "ТЕХНІК-ЦЕНТР" на Коцарській, щоб випробувати оновлену версію Вітари.

Нова філософія Suzuki Vitara: час грати

Японські інженери зробили мотор, який розвиває 112 кінських сил при об'ємі 1 літр! Секрет простий: у Suzuki Vitara встановлена турбіна й інтеркулер. Саме це поєднання забезпечує автівці приголомшливу динаміку і неймовірний крутний момент (170 Нм на однолітровому двигуні досягається в діапазоні від 2000 до 3500 об/хв).

Ще одна фішка нової Suzuki Vitara 2019 - повний привод ALLGRIP. Розподіл крутного моменту виробляє електроніка. Вам потрібно лише вибрати один з режимів: спорт, сніг, блокування або автомат.


Ключові зміни

В інтер'єрі нового кросовера врахована кожна дрібниця, навіть годинник на торпеді представлено в кількох варіантах на вибір. Пластик пом'якшав, а в комплектаціях GL + і GLX з'явився зручний і місткий центральний підлокітник.

Кардинально перероблено всі системи безпеки:

- автоматичне гальмування;

- попередження про зміну смуги;

- моніторинг сліпих зон;

- адаптивний круїз-контроль.

Комплектації, ціни і опції Suzuki Vitara-2019

Два двигуни, два типи трансмісії і три варіанти комплектації. Спочатку вам потрібно вирішити, яким буде об'єм мотора: 1,0 літр або 1,4. Друге питання - тип приводу: стандартний 2WD або повний ALL GRIP (4WD).

Базова комплектація Suzuki Vitara 2019 на механіці з двигуном 1,0 л BOOSTERJET (112 к.с.) обійдеться в 449 900 * грн. ABS, ESP, Brake Assist, Hill Hold Control, Start Stop доступні вже в базовій версії GL.

* Ціна вказана орієнтовна. Актуальність цього питання уточнюйте в автосалоні.

Подивитися модель на сайті - https://suzuki.kh.ua/ru/car/35/vitara