Новий туристичний авіарейс відкривається з Харкова

15.09.2015 07:37 Суспільство
Фото: crimeavector.com.ua Фото: crimeavector.com.ua
З 29 грудня 2015 року з Харкова запускають новий чартерний рейс до міста Марібор (Словенія).

Рейс Харків - Марібор буде виконуватися протягом зимового сезону 2015/2016 з регулярністю один раз на тиждень - по вівторках. Виліт з Харкова - о 13.25, прибуття в аеропорт призначення - о 16.20 (за місцевим часом), повідомили в Харківському аеропорті.

Марібор - друге за величиною місто Словенії. Воно славиться своєю багатою історичною спадщиною, чудовою архітектурою, чистим повітрям, мальовничою природою, прекрасними винами (його ще називають виноградною столицею Словенії). А також чудовим гірськолижним курортом Маріборське Похор'є, який розташований всього за декілька кілометрів від Марібора і за 17 км - від столиці Австрії Відня. Тут працюють 23 гірськолижні траси різного ступеня складності загальною протяжністю 64 км, у тому числі і найдовша в Європі (4,5 км) траса для нічного катання під назвою «Золота лисиця». Обладнані траси для лижників, сноубордистів, а також тих, хто будь-яким лижам віддає перевагу звичайним пішим прогулянкам. До послуг гостей курорту і багато інших розваг - катання на конях, польоти на повітряній кулі, термальні басейни і т. д.

Високий сезон в Маріборському Похор'ї триває 100 днів на рік - з початку грудня до середини квітня. Мінімальна вартість тижневого туру в цей мальовничий рай для шанувальників активного зимового відпочинку складе 595 євро на одну людину.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта