Обшук у готелі "Національ" прокоментував Антон Геращенко (ФОТО)

22.06.2015 12:40 Суспільство
Фото: Тетяна Огородня Фото: Тетяна Огородня
У харківський готель "Національ" сьогодні, 22 червня, с обшуком прибули люди у формі.

Частина людей у формі залишилася внизу біля рецепшену, ще частина піднялася наверх. Як повідомляє з місця подій "057.ua", невідомі у формі міліції, у деяких нашивки МВС, в інших "кріп" і у двох нашивки "Чернігів". 

За даними depo.ua, у готелі проводяться слідчі дії, працюють співробітники Головного слідчого управління МВС України із залученням спецпідрозділу "Сокіл". Санкцію на слідчі дії, за словами джерела, дав один із судів Києва.

"Харківська міліція до даної події не має ніякого відношення. Харківських міліціонерів там немає", цитуючи  прес-службу МВС у Харківській області, повідомляє агентство "SQ"

Народний депутат Антон Геращенко підтвердив факт обшуку в готелі "Національ". Відповідне повідомлення він розмістив на своїй сторінці в Twitter".

У Харкові, в готелі" Національ " МВС проводить обшуки у відповідності до Кримінально-процесуальнго кодексу. Подробиці будуть пізніше", - написав народний депутат.

 

Ситуацію також прокоментував нардеп Михайло Добкін. За його словами, «в будівлі готелю шукали людину, що має відношення до подій «євромайдану», який був півтора року тому в Києві». Крім того, Михайло Добкін повідомив, що в номері, де проживає Кернес, також проводилися слідчі дії. На цей час в апартаменти мера Харкова нікого не пускали, в тому числі - і обслуговуючий персонал, - повідомляє "Об’єктив"

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта