Оглядовий майданчик на «Держпромі» планують відкрити на День Незалежності

27.05.2021 17:59 Суспільство
Фото: stroyobzor.ua Фото: stroyobzor.ua
27 травня в Харківській обласній раді повідомили, що до 30-ї річниці Незалежності України в Харкові з’явиться нова туристична локація – оглядовий майданчик на «Держпромі».

Директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Олександр Костін розповів, як проходить облаштування оглядового майданчика на «Держпромі». За його словами, запропонованими змінами передбачено збільшення фінансування на реалізацію цього проєкту на 3 мільйони 90 тисяч гривень. Про це він повідомив на сьогоднішньому засіданні постійної комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму Харківської обласної ради.

Читайте також: Держава може підтримати реконструкцію спортивного майданчика під стадіон у Пісочині

– Зараз відпрацьовується проєктна частина спільно із Центром туризму. Плануємо відкрити оглядовий майданчик Держпрому до 30-ї річниці Незалежності України. Це буде нова туристична локація, на якій розташується музейний комплекс, де буде представлена інформація про туристичні й архітектурні особливості Харківського регіону. Зараз завершується проєктувальна частина, а додаткові кошти будуть спрямовані на придбання мультимедійного та іншого обладнання за проєктом, – сказав Олександр Костін.

Автор: Савелій Мякушко