Олександр Фельдман підтримав необхідність реконструкції парку «Юність» і готовий знайти на це гроші

06.08.2019 13:00 Суспільство
Фото:lifekharkov.com Фото:lifekharkov.com
У Харкові народний депутат України Олександр Фельдман підтримав міську петицію про необхідність реконструкції парку «Юність» і закликав жителів Холодногірського району, у якому розташований парк, підписати її.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Олександр Фельдман відзначив, що, як народний депутат від цього округу він завжди звертав увагу в тому числі і на цей парк, на необхідність приведення його в належний стан.

— За моєю заявою Кабінет міністрів виділив п'ять мільйонів гривень субвенції на його благоустрій. Допомагав «Юності» і наш благодійний фонд, реконструювали джерело, перекладали комунікації, упорядковували територію, купували обладнання, садили дерева, неодноразово проводилися суботники. І це лише невеликі кроки. Для того, щоб за парк було не соромно, щоб він став зручним, безпечним і чистим, потрібно багато зусиль і багато коштів, - підкреслив політик.

 — Роками деякі кандидати в народні депутати, що програли, піарилися на всьому, що зроблено в «Юності» за бюджетні гроші. Хотілося б, щоб зараз, після того, як передвиборний популізм залишився в минулому, ми всі побачили нерозривний зв'язок між словом і ділом, підтверджений особистим матеріальним внеском в реконструкцію парку, - наголосив нардеп. – Звичайно, може бути, нам всім «пощастить» і буде оголошена нова виборча кампанія. І з місцевого бюджету, як з рогу достатку, посиплються кошти, у тому числі і на ремонт цього парку. Я кажу, як ви розумієте, з часткою іронії, але в той же час заявляю абсолютно серйозно: якщо цього не станеться, у черговий раз буду шукати кошти для того, щоб жителі околиць могли так само, як і жителі центру комфортно і безпечно проводити свій вільний час в оновленому парку.

На сайті Харківської міської ради електронна петиція про необхідність реконструкції парку "Юність" була зареєстрована 26 липня. Станом на 12:46 6 липня вона набрала 165 підписи із необхідних 5000. Збір підписів під електронним клопотанням триватиме ще 82 дні.

Читайте також: Як пройде день міста у Харкові — ПРОГРАМА