Олександр Фельдман привітав харків'ян з Днем знань

01.09.2015 05:30 Суспільство
Фото: feldman.org.ua Фото: feldman.org.ua
Народний депутат України Олександр Фельдман побажав школярам успіхів у навчанні, педагогам натхнення, а батькам - приводів для гордості.

Шановні харків'яни! Дорогі земляки!

1 вересня – особливий день. Це початок нового шкільного життя, це початок шляху по дорозі Знань, яка не завжди буває рівною, але тим ціннішою та привабливішою стає подорож нею назустріч пізнавальним відкриттям.
Сьогодні шкільні двори нашого рідного міста сповнені урочисто вдягненими дітками, щасливими посмішками схвильованих батьків і вчителів. І, споглядаючи це, хочеться тільки одного – миру та благополуччя Нашому краю, в якому завжди звучатиме дитячий сміх, а освічена людина завжди зможе самореалізуватися, докласти своїх знань і таланту на благо рідного міста й країни.
Ми, харків’яни, вправі пишатися досягненнями Рідного краю на ниві Знань. Адже саме в нашому місті протягом століття діяв Харківський колегіум – загальновизнаний, видатний навчальний заклад XVIII століття. Саме в Харкові понад два століття тому було відкрито Університет. Саме харківські наукові школи у багатьох галузях знань сьогодні є провідними як в Україні, так і за кордоном.

Давайте ж разом множити ці досягнення та славні традиції нашої малої батьківщини.
Щиро вітаю з Днем знань і бажаю підростаючому поколінню успіхів у навчанні, педагогам – творчого натхнення, батькам – якомога більше підстав, щоб пишатися своїми дітьми, які впевнено крокують сходинками пізнання.

Олександр Фельдман

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта