Оригінальні комплекти ЛЕГО Технік та їх можливості

Promo
03.03.2020 16:52 Суспільство
Серія конструкторів LEGO Technic з'явилася в колекції компанії в 1977 році, а свою нинішню назву отримала в 1982 році.

Традиційно знаменитий бренд тестує нові лінійки, й тільки після вдалого старту вони займають своє місце в каталозі. На сайті інтернет-магазину Панама https://panama.ua/categorys/77481/ представлені новинки ЛЕГО Технік. Основна цільова аудиторія цієї серії – хлопчики шкільного віку. В набори, крім традиційних цеглинок, також входять сполучні пластикові стрижні, шестерні, осі, штифти, балки. Юному конструктору належить зібрати транспортний засіб або моделі особливого призначення, наприклад, гоночний автомобіль, сільськогосподарську техніку, підйомний кран, лісозаготівельну машину або прогулянкову яхту.

Основні відмінності від інших наборів ЛЕГО

  • Рівень складності збірки. Цей показник є досить високим, у порівнянні з класичними комплектами марки. Основна відмінність – цеглини з одним штирем мають круглі отвори в вертикальній поверхні. Ці отвори можуть вміщати штифти, що дозволяє надійно утримувати дві балки поруч одна з одною або повертати їх під кутом. Отвори також виконують функції підшипників для осей, до яких можна прикріпити шестерні та колеса для створення складних механізмів. Інструкція не відрізняється високим рівнем деталізації, тому для збірки конструкції доведеться залучити логічне мислення, уважність, фантазію й навіть кмітливість.
  • Мотори. У серії застосовуються електромотори, які в більшості випадків живляться від батарей. У 2007 році запущена система Power Functions. Вперше вона застосована в моделі бульдозера й складалася з двигунів, двох ІК-приймачів, пульта дистанційного керування та кріплення акумулятора. В результаті зібрана модель стає радіокерованою.
  • Особливі можливості й фігурки. Було створено 27 різних видів фігурок Technic, деякі набори включають подібні варіанти, але з різними аксесуарами й наклейками. Вони дещо більші за стандартні моделі, а також мають рухомі ліктьові і колінні суглоби. Після складання отримуємо не просто точні статичні копії транспорту, а варіанти з рухомими елементами – відкриваються двері, крутяться колеса, відкидається кузов і кришка бензобака.