Пасажирів харківських автобусів труять вихлопними газами (ВІДЕО)

17.02.2016 13:03 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Пасажирам автобуса обласного сполучення, що виконував 16 лютого рейс Вовчанськ - Харків, довелося дихати вихлопними газами, які надходили прямо в салон автобуса.

Харків'янка Світлана, яка була в числі пасажирів цього рейсу, розповіла про умови та якість перевезення, з якими зіткнулися всі її попутники:

"Автобус був як завжди весь гнилий, через дірки в підлозі в салон залітала вода і бруд з калюж, абсолютно відсутня амортизація, але найголовніше, всю поїздку з мотора (який знаходиться за геніальною конструкторською ідеєю в салоні) йшов димок і жахливий запах вихлопу,  наприкінці поїздки всі пасажири були в тумані, неначе не в громадському транспорті, а на зборах токсикоманів. Але самого водія абсолютно не бентежило ні наявність явної несправності, ні те, що люди вже кашляли, і ні те, що в салоні були діти. У результаті  нас врятував від задухи сам автобус, який просто вже не зміг далі так їхати. В результаті ми не доїхали до Харкова, надихалися вихлопом, від якого розболілася голова".

За словами дівчини, вона заплатила за поїздку 38,06 гривні, але при цьому дивується, як за таку послугу перевезення можна взагалі брати гроші.

Відео:vk.com/livekharkov

Отримати пояснення від інженерної служби та керівництва компанії автоперевізника, на підставі скарги пасажирів, поки не вдалося - жоден з телефонів на сайті компанії не відповідає.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта