Патчі під очі — моментальний ефект

Promo
04.03.2020 12:38 Суспільство
Фото: makeup.com.ua Фото: makeup.com.ua
Мати зранку бездоганний вигляд — складно, тому що у більшості людей, навіть якщо у них не було безсонної ночі, на ніч вони не переїли солоного і не пили ввечері алкоголь, обличчя набрякає.

Ранкові набряки, не надто виражені, але помітні, не є наслідком захворювань. Просто під час сну сповільнюється водний обмін і рідина накопичується, локалізуючись у певних зонах. Швидко виправити нерівності шкіри, прибрати набряки можна, використовуючи нові форми косметики — аплікатори з поживним складом.

Які патчі під очі ефективні вранці?

Контрастний душ, кубики льоду і компреси з відвару трав, масаж для посилення лімфотоку, сечогінне — усі ці заходи ефективні, якщо є час. Для того щоб отримати моментальний ефект, використовуйте патчі під очі https://makeup.com.ua/categorys/625691/— гідрогелеві, тканинні наклейки, просочені цілющим коктейлем з активними речовинами.

Час їх дії — 15–20 хвилин. Після їх застосування шкіру не потрібно додатково нічим очищати, можна відразу наносити макіяж. Якщо на шкірі є залишки засобу, просто рівномірно розподіліть їх по всій поверхні, вони швидко всотаються.

Що вибрати:

  • аплікатори з охолоджуючим ефектом — наприклад, формула наклейок Petitfee & Koelf Agave Cooling, включає вітаміни, антиоксиданти, екстракти агави, морських водоростей, а крім протинабрякового ефекту, вона забезпечує живлення шкіри, тонізування і глибоке зволоження;

  • наклейки з мікроголками — надають ліфтинг-ефект, як патчі Blom з кофеїном і гіалуроновою кислотою, покращують пружність шкіри, стимулюють вироблення колагену;

  • антивікові склади — аплікатори корейської фірми King Rose з біозолотом (стимулюють обмінні процеси) і колагеном, гіалуроновою кислотою зменшують набряки, глибину зморшок, тонізують;

  • маски з мультиефектом — маска під очі «Ефект 8» Via Beauty з багатим, багатокомпонентним, складом вирішує відразу кілька проблем: розгладжує дрібні зморшки, усуває темні кола, знімає набряк, живить і зволожує шкіру обличчя.

Протинабрякові, омолоджуючі склади бувають і в рідкій формі. Вона зручна тим, що нанести живильний засіб можна на все обличчя і через кілька хвилин воно буде добре зволожене, зникнуть набряки, активується кровопостачання тканин. На сайті Makeup.com.ua ви знайдете патчі під очі з колагеном, коензимом і біозолотом, з кофеїном і фільтратом равлика, пептидами, екстрактами граната, виготовлені європейськими та корейськими фірмами.