Поляки допоможуть відремонтувати школи на Харківщині

17.06.2016 08:23 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Ремонтні роботи планують завершити до початку навчального року.

Ремонтні роботи загальною вартістю близько 90 тисяч доларів планують провести в 11 сільських школах Ізюмського, Барвінківського, Борівського, Лозівського, Чугуївського і Балаклійського районів. Крім того, в ці школи і ще в 11 установ буде поставлено навчальне обладнання.

Про це розповів президент Польського Центру міжнародної допомоги Войтек Вилком на зустрічі із заступником голови ХОДА Євгенієм Шахненком, в ході якої обговорювалися умови проведення ремонтних робіт в установах соціальної сфери, якими користуються переселенці в Харківській області.

За словами Євгенія Шахненка, основна увага сьогодні приділяється ремонту покрівель, утепленню, заміні вікон і систем опалення у закладах соціальної сфери області.

Заступник голови ХОДА пообіцяв підготувати список закладів, які відповідають вимогам фонду, протягом найближчих 10 днів. Також він підкреслив, що обласна адміністрація надасть всю можливу допомогу, щоб ці установи були відремонтовані вже до початку навчального року, - передає сайт ХОДА.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта