Поновлений ремонт дороги під Харковом

04.10.2016 07:43 Суспільство
Фото:http://new.kh.ukravtodor.gov.ua/ Фото:http://new.kh.ukravtodor.gov.ua/
Дорожні служби 3 жовтня запрацювали на автомобільній дорозі загального користування державного значення «Харків-Охтирка» в межах Дергачівського та Богодухівського районів.

За повідомленням прес-служби САД у Харківській області, виконуються  підготовчі роботи з відновлення дорожнього одягу, а саме з фрезерування дорожнього покриття з подальшим влаштуванням нижнього шару з асфальтобетону.

- Рух транспорту на місцях проведення робіт обмежено, але не перекрито, - зазначили у прес-службі САД у Харківській області.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху,  звертати увагу на попереджувальні знаки, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Нагадаємо, у серпні на цій дорозі було вже зроблено частковий ремонт ділянки від межі міста Харків до села Подвірки, Дергачівського району. 

Загалом, на проведення капітального та поточного ремонтів регіональної автомобільної дороги державного значення Р-46 «Харків-Охтирка» виділили із державного і місцевих бюджетів 165 млн грн, з яких на поточний ремонт - 150 млн грн, а на капітальний ремонт - 15 млн грн.

Тетяна Лісна

Автор: Менеджер сайта