Правоохоронці Харкова готуються до багатолюдних мітингів

18.02.2016 13:58 Суспільство
У Харкові 20 та 22 лютого відбудеться кілька масових заходів.

Так, 20 лютого біля пам’ятника Т. Г. Шевченку заплановано проведення мітингу з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. А 22 лютого біля Палацу спорту на проспекті Маршала Жукова відбудеться мітинг та відкриття пам’ятного знака на честь загиблих під час терористичного акту 22 лютого 2015 року. Очікується, що участь у заходах візьмуть близько тисячі громадян.

Як зазначив начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов, напередодні у Харківській обладміністрації була проведена нарада за участю усіх правоохоронних структур, під час якої були обговорені питання безпеки.


Планується, що охорону громадського порядку під час масових заходів будуть забезпечувати більше 500 працівників поліції, службу в громадських місцях нестимуть близько 1200 працівників, також до охорони порядку залучатимуть курсантів відомчих вузів. Відучора центральні вулиці міста патрулюють у посиленому режимі.

За словами Сергія Бірбасова, для забезпечення публічної безпеки та порядку в місцях проведення масових заходів працівниками Національної поліції проведена ґрунтовна підготовча робота. Зокрема, по кожному місцю проведення масових заходів розроблені ретельні плани забезпечення публічного порядку, території місць проведення заходів будуть обстежені фахівцями вибухотехнічного відділу Головного управління. Також на час проведення заходів будуть створені посилені слідчо-оперативні групи, групи документування.

Микола Мірошник

Автор: Менеджер сайта