ПриватБанк допоміг родинам Харківщини здійснити мрію про власне житло

Promo
22.08.2019 13:17 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
У Харківській області в ПриватБанку фактично кожного місяця видають по 15 іпотечних кредитів.

ПриватБанк знову активізував іпотечне кредитування. З початку року у Харківській області 95 родин отримали кредити на купівлю власного житла. І попит на іпотеку збільшується з кожним днем. Це обумовлено привабливими умовами одержання кредиту.

За словами керівника бізнесу споживчого кредитування ГРУ ПриватБанку у Харківській області Андрія Павленка, наразі економічна ситуація у країні дещо стабілізувалася

— Стрибки курсу валют теж залишилися позаду. Населення має потребу брати кредити на житло. А головне, клієнти мають можливість їх повертати. Наприклад, у Харкові темпи — s житлового будівництва вражають. Прямо на очах виростають нові мікрорайони. ПриватБанк пропонує прийнятні умови іпотеки. Тому сьогодні майже кожного дня ми отримуємо заявки на кредити, — розповідає Андрій Павленко

ПриватБанк видає кредити на квартири та будинки на первинному та вторинному ринках. Ще вигідніше купувати заставне майно - тут банківські відсотки значно нижчі. У новобудовах можна придбати житло тільки на завершених (зданих в експлуатацію) об’єктах. Клієнти можуть самостійно підібрати житло, або вибрати з пропозицій на сайті planetestate.com.ua/.

Першочерговий платіж складає 25% вартості нерухомості. Строк кредитування до 20 років. Процентні ставки:

  • 17,9% річних на житло у новобудовах;
  • 14.32% на заставні квартири та будинки;
  • 20,9% річних на житло вторинного ринку;
  • 0,5% від вартості - страхування житла;
  • 0,5% від залишку - особисте страхування.

Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України при її укладанні. Клієнти можуть бути впевнені в одержуваних документах і правах на придбане житло. Умови кредитування не мають ніяких додаткових комісій або прихованої інформації. Також всі умови та процентні ставки незмінні на весь період угоди.

— Легко розрахувати всі витрати при купівлі житла у кредит через ПриватБанк можна на калькуляторі сайту, — продовжує Андрій Павленко. — А ще можна суттєво зменшити банківські відсотки на іпотеку. Для цього потрібно збільшити щомісячні внески - тобто закрити кредит достроково. Через це можна заощадити і на страховці.

У Харківській області у ПриватБанку фактично кожного місяця видають по 15 іпотечних кредитів. З початку 2019-го року 95 клієнтів придбали таке житло на загальну суму 55 000 000 грн. Ці родини вже живуть у власних квартирах та будинках і не сплачують оренду за наймане житло.

Читайте також: Допомагати просто! Що зроблено за півроку