«ПриватБанк» і «Ощадбанк» збільшили ліміти на зняття готівки для карток усіх банків

24.11.2022 18:12 Суспільство
Фото: itech.co.ua Фото: itech.co.ua
«ПриватБанк» збільшив ліміти на отримання готівки з усіх карток, а «Ощадбанк» прирівняв ліміти зняття грошей з карток інших банків до власних.

З 23 листопада «ПриватБанк» встановив єдині ліміти отримання готівки в мережі банкоматів банку з карток «ПриватБанку» та інших українських банків на рівні 20 тисяч гривень. Таку суму користувачі карток будь якого банку можуть отримати в банкоматі «ПриватБанку» за одну операцію, та повторити через три години. Про це повідомляє пресслужба «ПриватБанку».

Як повідомив член правління «ПриватБанку» з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, збільшення лімітів на отримання готівки для карток всіх українських та закордонних банків дозволить клієнтам всіх банків за необхідності отримати доступ до готівкових коштів через найбільшу в Україні мережу банкоматів. На сьогодні в мережі «ПриватБанку» працюють понад 5 тисяч банкоматів у всіх регіонах України.

Нагадаємо, за умов аварійного відключення електрики в регіонах України «ПриватБанк» забезпечує безперебійну роботу онлайн банкінгу та додатку «Приват24», «Приват24 для бізнесу», процесингу, системи безготівкових розрахунків завдяки перенесенню цифрових потужностей до хмари.

Також збільшив ліміти на зняття готівки з карток інших банків й «Ощадбанк». Тепер в їх банкоматах можна зняти до 50 тисяч гривень з однієї картки на добу. Саме такий ліміт застосовує «Ощадбанк» для своїх карток. Про це повідомили в «Ощадбанку».

– Ми із задоволенням підтримали ініціативу Нацбанку щодо введення банкоматного «національного роумінгу» та скасували окремі ліміти на зняття готівки для карток інших банків, – сказав голова правління «Ощадбанку» Сергій Наумов.